Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav svima. Hteo bih u narednih mesec dana da sklopim neki računar za grafički dizajn, ali i da mogu da odigram ponekad neku igricu. Najviše sto mogu da dam je oko 400€. Hvala vam unapred na pomoći
Posto imas nameru da to sklopis za koji mesec dodji kad imas kesa i kad te od kupovine budu delili dani a ne meseci jer ovako cemo samo zalud da trosimo vreme.
Nije mnogo mesec dana, ali ako ti recimo nadjemo sad polovnu RX570 mozda je ne bude recimo do veceras a mozda je bude i narednih 2 meseca. Kako da mi to znamo?
Drugo cene sad i za mesec dana ne moraju da budu te. Tebi je budzet jako tanak i ovde svaki evro igra ulogu. Ram sad kosta 8gb recimo 55 evra a za mesec dana mozda bude 45 sto vec pravi prilicnu razliku u budzet konfiguracijama a moze da bude i 70 evra za 8gb. Da li sam dovoljno jasan? Javi nam se ponovo u istoj ovoj temi kad budes resio bas da kupis, ovako nema smisla.
To bi bilo extra. Jer neka konfiguracija koja mi pada na pamet je RX570 i ryzen 2600 sa bazooka plocom ili aorus elite ali pitanje je da li ce naci tih 100 evrica.