emmf
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.04.2020.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, pre oko mesec dana sam naj normalnije iskljucio racunar i sve je bilo normalno, medjutim posle 1h kada sam ponovo hte da ga ukljucim nije hteo, medjutim kada sam dugme za ukljucivanje pritisnuo 5-6 puta, racunar se naj normalnije ukljucio. Pomislio sam da je to bilo nesto do uticnice i nisam obracao paznju. Nakon nedelju dana sam uvece iskljucio racunar i ujutro nije hteo da se ukljuci. Pritiskao sam taster nekoliko puta, cak sam ga ukljucio i u drugu uticnicu, ali nije radio. Posle nekog vremena sam ponovo hteo da ga ukljucim i trebalo je da pritisnem taster 6-7 puta da bi se racunar upalio. Racunar se naj normalnije ukljucio. Isao sam na internet, igrao igrice i nikakve probleme nisam imao. Od tada se plasim da iskljucim svoj racunar tako da vec 3 nedelje moj racunar radi non-stop. Redovno ga restartujem i nikakve probleme nisam imao. Takodje sam primetio da kada iskljucim racunar nekad ostane da svetli mis i port za internet, a nekad ne. Neznam koju komponentu treba da zamenim da bi ovo popravio.
Moje specifikacije:
CPU:AMD Athlon X4 840
GPU:Sapphire AMD Radeon RX 550 2GB
Maticna ploca:ASUS A68HM-K
HDD:WD Blue 1TB
RAM:Kingston 8GB DDR3 1600MHz
Napajanje: Falcon FLC-450L
Za sad ja najvise sumnjam na napajanje.
Moje specifikacije:
CPU:AMD Athlon X4 840
GPU:Sapphire AMD Radeon RX 550 2GB
Maticna ploca:ASUS A68HM-K