bogi89
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.01.2016.
- Poruka
- 42
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Celeron G530 2,4 Ghz
Motherboard:
P81H61-MX
RAM:
DDR 3,4 GB,1333 mhz
VGA & cooler:
AMD Radeon Sapphire HD 6570 2GB
Display:
BenQ GW2270 VA LED 22"
HDD:
Hitachi HDE721010SLA330 SATA 2,1TB
Sound:
Genius SP-HF500A
Case:
Industrial Black Smith II
PSU:
LC Power LC600h-12 v2.31
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
MK 270 Kombo Logitech (K270+M185)
Internet:
Radijus Vektor
OS & Browser:
Windows 10 Home, Google Chrome
Pozdrav svima..
Juče uzet Iphone 6 koji je vezan za MTS i kodiran na tu mrežu, a ja sam korisnik VIP-a. Raspitivajući se, tražeći rešenje po internetu došao sam do toga da je najbolje uzeti free sim karticu. E sada, moje pitanje glasi, koju? Q sim ili R sim? Koliko vidim, ljudi uglavnom preporučuju Q sim, a ja zaista nigde nisam uspeo naći razlike između te dve?
Takođe, zanima me da li će to uticati na garanciju mog telefona, i da li će nešto bitnije uticati na softver (vidim da se žale na nemogućnost update-a na novi IOS)
Hvala
Juče uzet Iphone 6 koji je vezan za MTS i kodiran na tu mrežu, a ja sam korisnik VIP-a. Raspitivajući se, tražeći rešenje po internetu došao sam do toga da je najbolje uzeti free sim karticu. E sada, moje pitanje glasi, koju? Q sim ili R sim? Koliko vidim, ljudi uglavnom preporučuju Q sim, a ja zaista nigde nisam uspeo naći razlike između te dve?
Takođe, zanima me da li će to uticati na garanciju mog telefona, i da li će nešto bitnije uticati na softver (vidim da se žale na nemogućnost update-a na novi IOS)
Hvala