Razarach
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010.
- Poruka
- 380
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 945 @3.9 GHz + Mugen 2 White Edition
Motherboard:
AsRock 890GX Extreme3
RAM:
G Skill Ripjaws 2x2GB DDR3
VGA & cooler:
Vapor-X Sapphire HD 5770
Display:
Dell U2311H x2 + Samsung P2770HD
HDD:
WD Cavier Blue 640GB + 5TB NAS
Sound:
Auzentech X-Plosion7.1 DTS
Case:
CM 690 Black Pearl modding
PSU:
Scythe Stronger 550W Plug-in
Optical drives:
Nema :D
Mice & keyboard:
Logitech MX5500 + Logitech G7
OS & Browser:
Win 7 SP1
Došlo vrijeme za novi projekt. Ovaj puta je drvo glavni materijal. Zašto baš drvo, pitate se. Moje mišljenje oko drveta, bolje upija vibracije, bolja zvučna izolacija i naravno izgleda kewl. Možda sam u zabludi, ali sta je tu je.
E sad malo o samom projektu. Projekt se sastoji od dva kućišta; jedno za pc naravno, a drugo je prijenosno kućište za diskove, ukupno komada 4. U planu imam vodeno hladiti sve komponente i radijator sam mislio izbaciti van kućišta, točnije na "krov". Prednja strana kućišta će biti prorezana (vidi slike). Na poleđinu kućišta nisam planirao bušiti rupu za ventilator nego isti pozicionirati na prednju stranicu, ako za istim bude potrebe.
Za prijenosne diskove sam mislio uzeti 4 eksterne ladice i izvaditi elektroniku i na to spojiti diskove. Ako neko ima bolju ideju za spajanje diskova neka slobodno kaze, ja sam se samo ovog sjetio.
Oduljio se tekst evo neke skice.
Fractal Design sponzorira projekt s jednim napajanjem.
E sad malo o samom projektu. Projekt se sastoji od dva kućišta; jedno za pc naravno, a drugo je prijenosno kućište za diskove, ukupno komada 4. U planu imam vodeno hladiti sve komponente i radijator sam mislio izbaciti van kućišta, točnije na "krov". Prednja strana kućišta će biti prorezana (vidi slike). Na poleđinu kućišta nisam planirao bušiti rupu za ventilator nego isti pozicionirati na prednju stranicu, ako za istim bude potrebe.
Za prijenosne diskove sam mislio uzeti 4 eksterne ladice i izvaditi elektroniku i na to spojiti diskove. Ako neko ima bolju ideju za spajanje diskova neka slobodno kaze, ja sam se samo ovog sjetio.
Oduljio se tekst evo neke skice.
Fractal Design sponzorira projekt s jednim napajanjem.