maXimus
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.01.2012.
- Poruka
- 403
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
core i7 3770k@kako kad+H2O
Motherboard:
MSI Z77 M power
RAM:
Kingston HyperX predator 2400mhz
VGA & cooler:
Sapphire 6870+H2O
Display:
Samsung
HDD:
Mushkin Callisto Deluxe-Samsung 1Tb
Sound:
Onboard
Case:
Chieftec Bravo full tower
PSU:
Corsair HX 620w
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
DSL
Srdačno vas pozdravljam,i želim dobrodošlicu u moj novi project
Posle završetka Hello Kitty-ja,i puno razmišjanja oko novog project-a,odluka mi pala na jedno staro Apple G4 kućište,koja samim tim što neodgovara atx formatima matičnih ploča,i naravno ostalim komponentama,našao sam izazov
Takođe bi ovim modom želeo da napredujem na terenu prezentacije i fotografisanja ,koje je dosta daleko,da tako kažem od mene
Cilj mi je da napravim jedan kompaktan mod(računar),koji po izgledu i performansama zadovoljava,da tako kažem današnjicu
Upotrebljen HW će biti korak po korak prikazan,pošto trenutno samo i7 3770k posedujem koji će biti srce ovog projecta
Kratko rečeno želim dokazati da nisu sve stare stvari za deponiju i otpad
Nadam se da ćete uživati u novom projectu,i da ćemo deliti utiske, ideje i družiti se
Da počnemo(dosta priče)....
Par slika o samom kućištu i njegovom stanju
PS: jabuku nemojte tražiti,pojedena je
Posle završetka Hello Kitty-ja,i puno razmišjanja oko novog project-a,odluka mi pala na jedno staro Apple G4 kućište,koja samim tim što neodgovara atx formatima matičnih ploča,i naravno ostalim komponentama,našao sam izazov
Takođe bi ovim modom želeo da napredujem na terenu prezentacije i fotografisanja ,koje je dosta daleko,da tako kažem od mene
Cilj mi je da napravim jedan kompaktan mod(računar),koji po izgledu i performansama zadovoljava,da tako kažem današnjicu
Upotrebljen HW će biti korak po korak prikazan,pošto trenutno samo i7 3770k posedujem koji će biti srce ovog projecta
Kratko rečeno želim dokazati da nisu sve stare stvari za deponiju i otpad
Nadam se da ćete uživati u novom projectu,i da ćemo deliti utiske, ideje i družiti se
Da počnemo(dosta priče)....
Par slika o samom kućištu i njegovom stanju
PS: jabuku nemojte tražiti,pojedena je