• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problemi za grafickom

UrosDimi

Newcomer
Učlanjen(a)
28.04.2015.
Poruka
3
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd athlon II x2 255 3.10GHz
Motherboard:
Gigabyte
RAM:
4Gb DDR3
VGA & cooler:
Nvidia gt 430 i Nvidia gt 9600
Ovako imam Nvidia geforce gt 430 [1gb] graficku i zamenio sam plocu sve sam lepo prikljucio instalirao itd itd i kada udjem u neku igricu izadje mi ''nvidia display driver stopped responding and has recovered'' ali kada idem na youtube ili facebook sve je normalno.Kada sam ugledao ovo odmah mi je doslo da ocistim graficku,promenim pastu i ocistim ventilator. Kada sam to odradio video sam da opet izlazi, da se nebih bavio time uzeo sam drugu graficku malo stariju Nvidia geforce 9600 gt.Posle instaliranja drajvera i ostalih stvari usao sam u igricu da proverim da li je uredu odigrao sam 30-40 minuta bulletstorma, nista nije izlazilo ali kada sam usao na youtube posle 3 minuta mi je izbacilo istu stvar ''nvidia display driver stopped responding and has recovered'' ali pazite sada ovu glupost kada sam ubacio obe grafice posto imam gigabajtovu plocu sa 2 slota za graficke, radi sve i igrice i youtube nije mi jasno sta se ovde desava ubacim Nvidia geforce gt 430 ne rade igrice a radi youtube, ubacim Nvidia geforce 9600 gt ne radi youtube a rade igrice, ubacim obe grafice radi sve lepo moze neko da mi objasni o cemu se ovde radi? hahahaha ovo samo meni moze da se desi. :first: :yes: :smrc:

Vrh