• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa USB, MP3 ili kabl

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ovako, imam mp3 koje je marke ne znam, na njemu nista ne pise, osim mp3, lep dizajn, nasao sam ga na stolu kod mene, ne znam odakle, kabl sam uzeo od nekog nokia telefona, e sad, do juce je mp3 radio kul sve, muzika, punjenje i to, ali kada sam probao malopre da ubacim da ga napunim i ubacim koju pesmu, ono ubacio sam, cuje se onaj zvuk, al' prijavljuje ono cudo, nesto recognize usb i 'oce da mu instaliram drajver, a do juce je radilo sve super, ono ubacim autorun i te fore. 5-6 godine radi, automatski sve sam, al' odjednom trazi drajver i na drugom sam probao, isto... Je l' postoji neki univerzalni drajver za sve mp3 uredjaje il' slicno nesto?

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
Ne, za takve MP3 plejere nije potreban poseban drajver, prijavljuju se kao običan fleš.
Najverovatnije je odslužio svoje, ali mogao bi da ga slikaš pa da vidimo da li možda može da se iskopa firmware da se flešne.

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ma i ja mislim da je to, to, sve pohvale za ovih pa i vise od 5-6 godina sto je radio, nas'o sam ime STlab STM35 od 512mb, al' nije mi jasno, zasto kad ga prikljucim na pc i upalim, cuje se zvuk onaj i pise found new hardware, usb device i slicno. Iskreno bolji mp3 u zivotu nisam video, a i ovako mislim da nema ravnog za te pare, a mislim da je oko 5 soma, kol'ko sam citao... Zvuk, kao da ima instaliran DFX u sebi bukvalno, naravno i od slusalice zavisi, al' nije isto, mozda iPod moze da mu pridje, iskreno.

Poslednja izmena:

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
Kada se na komp po prvi put priključi neki USB fleš automatski se instalira odgovarajući drajver iz Win-a. U tvom slučaju 99% je došlo do crkavanja plejera i veoma su male šanse da ima pomoći.
Ako rešiš da kupiš neki drugi za male pare prevrni oglase, novo a pristojno i jeftino ne može da se nađe.

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Mislio sam neki polovan iPod, ne zbog toga sto je Apple, jer ne kupujem samo ime, nego vec znam ljude koji imaju iskustva, a ja sam imao sa iPhone-om, zvuk na slusalice, jacina, verujem da je tako i sa iPodom, dosta memorije, ali naravno, uz original slusalice, al' posto mi je crkno i taj iPhone, verovatno cu da uzmem iPhone 4S, posto ovi iz telekoma sto su obecali iPhone, nema nista od njih... Kako ti se cini taj STlab, ja sam to tek sinoc izvalio da je ta marka bio taj mp3 koji je ispustio dusu, tako sto sam ceo ITsvet prevrnuo, imao sam i onaj mp3 sto se dobijao uz tuborg, ako izvuces, a mp3 je u obliku zatvaraca za pivo, bio je extra.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
ST Lab je bio klasičan kinez sa možda par malo boljih modela. A8001 je bio hvaljen.
Uzmi 4S i dobre slušalice (ne default Apple) i verujem da ćeš biti vrlo zadovoljan.

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa ovako na koje slusalice ciljas? Treba mi bas ono, bas za muziku, po ceo dan slusam, kako na mp3 i slusalicama, tako i na zvucnicima. Za neke Sennheiser bi se skupilo para, BOSE nisam gledao, a Bang & Olufsen, a verujem i Harman Kardon su skupe.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
Pa u principu, od onih koje se mogu kupiti kod nas za do/oko 50e imaš Senn CX175, CX 300-II, možda AKG K324P, ako imaš mogućnost naručivanja preko grane onda i SoundMagic E10, Xiaomi Piston 2 itd.
Mišljenja sam da na bubice ne bi trebalo trošiti više od 50-ak evra jer je to ipak nešto što može relativno lako da se ošteti.
E, da, imaš i Apple EarPods.

Poslednja izmena:

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa porucio bih rado, al' pitanje je kol'ko kosta transport, kad ce to do mene i mora neka proverena radnja, eventualno ako moze od sajta proizvodjaca, gledao sam ja one adidas slusalice, samo ne znam ko ih pravi. Sta da gledam najvise kod slusalica kad uzimam? Jer ne planiram da ih menjam, ko zna kad, a planiram samo bubice da uzmem i da ih ponekad i za komp. koristim.

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
Ne, ne, nikakve Adidas, Nike i sl. Zna se ko pravi patike i trenerke, a ko slušalice.
Ne možeš da izabereš slušalice gledajući jednu ili dve stvari, već čitanjem mišljenja o konkretnim modelima na netu. Najbolje je kada čovek može da ih proba na licu mesta pre kupovine, ali to najčešće nije moguće.

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa i ja sam za to, ko pravi slusalice, a ko adidas, nego sam mislio da u saradnji sa nekim prave. Daj da otvorim novu temu ja za to, da ne pisemo ovde, javice se ljudi vise.

NeuSdesigns

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.01.2014.
Poruka
178
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
E moram da napravim dupli post u vezi mp3-a, sad ga prikazuje u Device Manager, kao Unknown USB device i pise da radi na 100 mA.

Medolinos

Moderator
Učlanjen(a)
06.11.2010.
Poruka
5.394
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
no name
CPU & cooler:
AMD FX 8350 / Noctua NH-U14s / NF-A15 Puss-Pull
Motherboard:
Gigabayte 990FXA-UD5 rev. 3.0
RAM:
Kingston 16gb ddr3 1866mhz HyperX Fury
VGA & cooler:
R9280X-DC2 TOP
Display:
Samsung UE32EH5000
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250gb, HDD Segate Baracuda 2 TB, HDD Samsung F3 1TB
Sound:
integrisan zvuk i Creative Inspire T3030 speakers
Case:
COOLER MASTER HAF XB EVO RC-902XB-KKN2
PSU:
EVGA Supernova G2 750w
Optical drives:
Lite-on
Mice & keyboard:
A4tech X-7 G800, misonja neki zalosni genius
Internet:
ADSL Telekom paket do 20 mbita
OS & Browser:
Win 10
verovatno je crklo nesto u mp3-ju..

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.881
Rezultat reagovanja
2.424
Moja konfiguracija
Ja se ne bih bavio tim plejerom više uopšte.

Vrh