Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Kreirao sam novi steam nalog i ne mogu da saljem zahteve za prijateljstvo i da koristim cet dok ne kupim igru u vrednosti od 5E ja sam kupio 2 stam keya vrednost 40e i dalje ne mogu da koristim cet u cemu je problem?
Steam ti cd key ne racuna kao kupovinu, jer kljuc nisi kupio direktno od njih (mada oni ni ne prodaju kljuceve ikada).
Dakle moras licno na steam store-u sa karticom kupiti nesto u vrednosti od 5e, da bi dobio navedene opcije.
Све што вуја каже, ја сам исто тако морао да пазарим нешто да би могао да жени трансферујем картице неке, добра фора нема шта, леп начин да ти узму неке парице.
Jeste lep nacin da uzmu pare, ali ne mozes da verujes koliko je to smanjilo botove, tj ne secam se kada me je poslednji put dodao neki bot sa nebuloza pricom. Dok mi je steam vredeo par k € dnevno su me dodavsli 20,30 bota, zato sam i prestao da tradujem jer nisam mogao da se umaram i gledam ko je real
To pravilo steam-ovo je ranije postojalo i sada su ga skoro vratili moras da uplatis 5 ili vise evra na steam wallet da bi mogao da add-ujes prijatelje i da koristis cet.
Ne znam da li sam pogodio temu za ovaj forum ,ali ocajan sam.
Treba mi pomoc. Ne znam kako da kupim CS:GO nemam paypall niti skril , a ni kartice u banci.
Ni steam wallet ne znam kako se kupuje i da li je uopste moguce iz mog grada kupiti.
Mozda je glupo pitanje ali ocajan sam .
Hvala unapred
vidi da li u tvom gradu moze da se uplati qvoucher. nije neko najsrecnije resenje ali posto nemas nikakav racun to ti je najbrze resenje dok se ne snadjes. na njihovom sajtu imas uplatna mesta i lako ces skontati kako funkcionise.
ili ako imas nekog drugara sa steam nalogom, mozes mu dati novac da ti posalje tu igru kao gift...