• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa racunarom

Ledeni Cojk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.09.2015.
Poruka
122
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Pozdrav! Imam jedan problem. Racunar mi znatno losije pokrece igre koje sam pre igrao bez problema.Rusio sam sistem i kada sam instalirao jednu stariju igru(Far Cry 3) radila je mnogo sporije nego pre na istim komponentama.

CPU - i3 3240
GPU - R7 250 Powercolor 1gb oc
RAM - 8GB
HDD - 1TB

znam da moj pc i nije bas namenjen za full hd gaming inace imam monitor kome je maksimalna rezolucija 1366x760 i pre sam igrao far cry 3 na medium high podesavanjima u 50-60 fps sada ne mogu da ga igram na istim podesavanjima ni u stabilnih 30 fps ... da li neko zna u cemu je problem? da znam koji deo da menjam od delova. Takodje temperatura maticne mi je jako visoka kada sam na desktopu 48-52 stepena dok su temperatura proceosora 35-38 i graficke 39-42

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Pa moguće da je problem pakao koji je zadnjih dana, možda da skineš stranicu kućišta ugradiš koji vent, produvaš prašinu.

A moguće je i da su nakupile gamadi, pročešljaj sa Anti malwaremo i slično. Očisti malo prostor HDD-u, uradi defragmentaciju. Ažuriraj drajvere...

Ledeni Cojk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.09.2015.
Poruka
122
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Pa moguće da je problem pakao koji je zadnjih dana, možda da skineš stranicu kućišta ugradiš koji vent, produvaš prašinu.

A moguće je i da su nakupile gamadi, pročešljaj sa Anti malwaremo i slično. Očisti malo prostor HDD-u, uradi defragmentaciju. Ažuriraj drajvere...
cistio sam ga pre mozda mesec dana, a sistem sam nov odradio pre dve nedelje do duse formatirao sam samo particiju na kojoj je bio sistem(c) D sam ostavio

Vrh