Bandit
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.07.2018.
- Poruka
- 15
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Cao svima u pitanju je telefon S5, koji je bio kupljen polovan pre godinu dana, u pitanju je telefon moje sestre. Problemi su se javili pre mesec dana jednostavno nece da se napuni ma bilo koj to bio punjac. Nosili smo ga u servis i rekli su nam da mora prikljucak da se zameni jer je pokvaren i da to moze samo kada se podigne ploca da osteti telefon i da posle moze da se samo baci. A posto ovaj telefon ima Micro USB 3.0 dali to moze stvarno ostetiti telefon. A zanimljivo je kada ugasis telefon i prikljucis punjac prepoznaje ga samo sto izbaci uzvicnik i kada pomeras ne sklanja se a kada iskljucis punjac onda se pomeri.I da nije problem do softvera i dali da se uradi fabricki reset dali ce to pomoci, citao sam na internetu da su ljudi imali probleme i spustali android od 6.0 na 5.0
Sta mislite dali ce to resiti problem i sta raditi.
Vazno je napomenuti da se napuni ali puni se 5-10 sekundi pa prekine pa se nepuni 5-7 sekundi i tako u krug.
I na kraju se napuni.
Sta mislite dali ce to resiti problem i sta raditi.
Vazno je napomenuti da se napuni ali puni se 5-10 sekundi pa prekine pa se nepuni 5-7 sekundi i tako u krug.
I na kraju se napuni.