• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa povezivanjem dva racunara

Simic21

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
13.10.2016.
Poruka
13
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima!
Vec duze vreme imam jedan problem i nikako da uspem da ga resim, ovako, ja imam 2 racunara koja su povezana, na racunaru 1 imam printer i sa racunara 1 mogu da pristupim racunaru 2 da menjam fajlove ili bilo sta drugo, medjutim sa racunara 2 ne mogu da pristupim racunaru 1, niti mogu da stampam niti da radim nesto sa fajlovima, samo vidim taj racunar ali ne mogu da mu pristupim, sa racunara 1 dozvolio sam sve permissije sto se tice stampanja ili bilo cega ali opet isto. Nadam se da neko moze da mi pomogne hvala unapred!:sekira:

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Možda podešavenja kao što su User Acount, pa Workgroup, pa Turn off/on password protected sharing, Turn off/on file and printer sharing... Zavisi i od OS-a: Od sedmice pa na dalje u zavisnosti od ovih podešavanja mora novi user i da dodeliš privilegije, kod XP-a može kako hoćeš "Anonymous/Anonymous & you're in".

Simic21

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
13.10.2016.
Poruka
13
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Na oba racunara imam windows 7, iskljucio sam svaki password i dozvolio svako deljenje ali i dalje isto

Vrh