Paja4
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 08.07.2019.
- Poruka
- 1.166
- Rezultat reagovanja
- 421
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 5 2600 6-Core 3.4 GHz
Motherboard:
Gigabyte B450 AORUS ELITE
RAM:
2X KINGSTON HyperX Fury Black 8GB DDR4 3200MHz CL16 - HX432C16FB3/8 8GB, DDR4, 3200Mhz, CL16
HDD:
TOSHIBA 1TB 3.5", SATA III, 64MB, 7200rpm, P300 serija - HDWD110UZSVA Interni, 3.5", SATA III, 1TB H
Case:
NZXT H500 BLACK-RED
PSU:
THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W 80+ Gold
Mice & keyboard:
Redragon Gerberus i Redragon Karura
OS & Browser:
Windows 10
Pozdrav svima, drug ima problem na svojoj masini od kako je promenio napajanje, pre je imao ovo napajanje:
Posto hoce da stavi rx570, rekao sam mu da je ovo napajanje sigurno slabo i da mu treba jace, onda je nabavio od druga ovo napajanje:
Od tad mu ne rade ventilatori u kucistu, kad ih spoji na cpu fan normalno se okrecu ali stalno izbacuju ovu gresku,
Kada se kuler poveze na cpu fan, a ventilatori na sys fan, ventilatori na kucistu uopste ne rade dok se kuler okrece najnormalnije, probali smo opet sa starim napajanje stalno ovu gresku 512 izbacuje, ovo su ostale komponente koje ima:
Ako neko zna u cemu je problem neka napise, ako treba jos neka informacija i to napisite
Posto hoce da stavi rx570, rekao sam mu da je ovo napajanje sigurno slabo i da mu treba jace, onda je nabavio od druga ovo napajanje:
Od tad mu ne rade ventilatori u kucistu, kad ih spoji na cpu fan normalno se okrecu ali stalno izbacuju ovu gresku,
Kada se kuler poveze na cpu fan, a ventilatori na sys fan, ventilatori na kucistu uopste ne rade dok se kuler okrece najnormalnije, probali smo opet sa starim napajanje stalno ovu gresku 512 izbacuje, ovo su ostale komponente koje ima:
Ako neko zna u cemu je problem neka napise, ako treba jos neka informacija i to napisite