spasoje88
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.10.2010.
- Poruka
- 235
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Motherboard:
ASUS M4A87TD
RAM:
2*4 GB corsair vengeance pro 1600 Mhz
VGA & cooler:
MSI GTX 560 Ti twin frozr II OC
Display:
ASUS 22
HDD:
Kingston NyperX 120GB 3K + WD 640 GB Blue
Case:
xigmatek midgard
PSU:
cooler master GX-550W
Pisao sam vec dosta ranije o ovom problemu. Da mi se pojave kockice na ektanu, pise "display driver stopped responding", restart itd... I receno mi je da riknjava memorija od grafike.
Ali. Prosao sam sa grafikom kroz sve moguce programe za testiranje, ni jednom se nije desilo, ama bas nista. Nije oc-ovana, menjao sam termalnu, ne pregreva se, amam bas nista. Nekad se po dva do tri meseca ne desava nista i onda odjednom.
Primetio sam da se to desi kada posle duzeg vremena pokrenem kom, zacuje se jak zvuk iz kulera grafike i desi se to, kao da krci i sl... Nekad kad se to desi, malo lupim kuciste i kockice nestanu. Sta moze jos da bude, ima li neko predstavu? Izvinjavam se zbog smaranja.
Ali. Prosao sam sa grafikom kroz sve moguce programe za testiranje, ni jednom se nije desilo, ama bas nista. Nije oc-ovana, menjao sam termalnu, ne pregreva se, amam bas nista. Nekad se po dva do tri meseca ne desava nista i onda odjednom.
Primetio sam da se to desi kada posle duzeg vremena pokrenem kom, zacuje se jak zvuk iz kulera grafike i desi se to, kao da krci i sl... Nekad kad se to desi, malo lupim kuciste i kockice nestanu. Sta moze jos da bude, ima li neko predstavu? Izvinjavam se zbog smaranja.