• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa minitorom

Fitzgerald

Newcomer
Učlanjen(a)
18.05.2018.
Poruka
2
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Znači imam Belinea monitor, te kada nestane struje ili iskljucim produzni kabl monitor se iskljuci i nece se više uključiti na tipku. Kada se prvi put to desilo odnio sam ga na servis i rekli su da se to ne isplati popraviti te da kupim novi (to je bilo ima godinu-dvije). I ja retard kupim nov monitor, ali znatno manji zbog budžeta. Te se kasnije sjetim da probam ovaj monitor, ukljucim ga i radi.

Sada!

Dešava mi se problem, kao što sam rekao izgubi napon i ne mogu ga više ukljuciti. Onda ga moram rastaviti te vratiti sve utore na mjesto. Kada ga sklopim u prvobitno stanje onda se može uključiti i radi dok ne nestane struje. Ovo zna biti jako iritantno, takodjer na mjestu gdje se uključuje (power button) je tipka malo propala ali kada ga sklopim pali se sasvim okej.

Ja sam mislio da nije do tipike ali nema mi logike kada ga rastavim i sastavim da radi. Pomoc plss

Vrh