Djomleo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.10.2013.
- Poruka
- 28
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A10-6800K
Motherboard:
Gigabyte F2A85XM-D3H
RAM:
8GB (2*4) Hyperx Blu 1866 MHz
VGA & cooler:
AMD Radeon HD 8670D
Display:
Dell E2414H LED 24"
HDD:
WD 5000AAKX
Case:
Codegen briza
PSU:
LC power LC-600H-12 V2.31
Mice & keyboard:
MS DominoBlack, X7 XL-760H
Internet:
Box4 paket
OS & Browser:
Windows 10, CentOS, Google Chrome
Uzeo sam plocu Gigabyte GA-F2A85XM-D3H.Trenutno nemam procesor za nju pa sam je zakacio za napajanje i prikljucio 3 ventilatora posto ploca ima 3 konektora za ventove(SYS_fan2, CPU_fan i SYS_fan1).Kada prikljucim ventove i ukljucim racunar sva tri krenu da rade, ali posle nekoliko sekundi se iskluce dva, a ostane da radi samo onaj koji je prikljucen na SYS_fan2, a kada iskljucim i ukljucim prekidac na napajanju i ponovim postupak isto se desava.Ploca je nova kao i napajanje(LC Power 600w) pa me zanim da li je mozda problem do ploce tj do konektora na ploci ili je to normalno posto na ploci nema niceg prikljucenog sem ventova pa samim tim ploci nije potrebno hladjenje.
Sada sam izvadio 8 pin iz ploce i prikljucio ventove i rade normalno,a kada vratim 8pin rade nekih 10ak sekundi i iskljuce se.Stvarno nemam iskustva sa ovim, a trenutno nemam procesor da proverim da li ce sa njim raditi ventovi ili ne.
Sada sam izvadio 8 pin iz ploce i prikljucio ventove i rade normalno,a kada vratim 8pin rade nekih 10ak sekundi i iskljuce se.Stvarno nemam iskustva sa ovim, a trenutno nemam procesor da proverim da li ce sa njim raditi ventovi ili ne.