Mare1389
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.10.2017.
- Poruka
- 1.452
- Rezultat reagovanja
- 573
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Juce sam sklopio komp sa MSI a320m-a pro max , ryzen 5 1600af , rx 470 i sve ostalo je iz opisa vec.Maticna i procesor su novi. Sve je radilo lepo , dok odjednom nije prestao da radi internet.Desava se ponekad da rikne ali se vrati posle 20ak sekundi. Sada uopste nije radio.Pomislio sam da je kabl , ali posto sam u drugoj sobi nemam jos jedan dovoljno velik kabl da proverim. Doneo sam bio laptop i proverio na njemu , na laptopu sve radi normalno.
Vrtele su se prve tri slike i poslednje dve. Na svakih 5 sekundi otprilike. Pokrenuo sam bio onaj troubleshoot i izbacio je ono sto je na linku. Bio sam onda ukucao u cmd neke dve komande i onda je stajalo samo kao na pretposlednjoj slici. Nije se vise vrtelo u krug , onda sam opet pokrenuo troubleshoot i onda se vratilo na staro i opet se vrtelo na 5 sekundi onako.
Kada delim wifi sa telefona na komp preko usb-a sve radi normalno.
edit : Obrisao sam drajvere za internet , skinuo sam nove sa sajta od maticne ploce i opet isto.
Vrtele su se prve tri slike i poslednje dve. Na svakih 5 sekundi otprilike. Pokrenuo sam bio onaj troubleshoot i izbacio je ono sto je na linku. Bio sam onda ukucao u cmd neke dve komande i onda je stajalo samo kao na pretposlednjoj slici. Nije se vise vrtelo u krug , onda sam opet pokrenuo troubleshoot i onda se vratilo na staro i opet se vrtelo na 5 sekundi onako.
Kada delim wifi sa telefona na komp preko usb-a sve radi normalno.
edit : Obrisao sam drajvere za internet , skinuo sam nove sa sajta od maticne ploce i opet isto.
Poslednja izmena: