alexander996
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.06.2019.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, imam jedno pitanje. Instalirao sam bratu win7 home premium koji je i ranije imao na laptopu dell inspiron 14 n4050 i reinstalacija sistema je bila potrebna jer je računar počeo da baguje. Sve je teklo kako treba, instalirani svi drajveri medjutim on sada ne može da igra LOL što je ranije mogao. (ne znam tačno u čemu je problem nisam ga baš najbolje razumeo, ili ne može da pokrene igru ili ako je pokrene mnogo baguje) E sad ovaj laptop ima i3 procesor i amd grafiku koja nije najbolja, ali je solidna po mom mišljenju. Može li me neko uputiti u rad sa računarima koji imaju i integrisanu i odvojenu grafičku, jer jedino što mi pada na pamet je to da, pošto sam instalirao drajvere za obe grafičke, tu nešto ne štima kako treba. Pala mi je na pamet ona priča da ako instaliraš 2 antivirusa računar baguje pa se time i vodim Interesuje me da li to što sam instalirao oba drajvera može da bude problem, ako jeste kako da ga rešim (ponovna reinstalacija sistema i instaliranje samo drajvera za jednu grafičku, ili brisanje jednog od drajvera ili to može biti sasvim neki drugi problem). Što se specifikacija samog laptopa tiče možete ih videti ovde Dell Inspiron 14-N4050 Specs | Priceprice.com
Pozdrav!
Pozdrav!