Za pocetak,obrisi drajvere sa DDU i instaliraj noviji drajver za graficku...Radila je normalno i sad nece a i u device manageru pise code 43 sta to znaci?
Nece :/ jel ima jos kakvih resenaj?Za pocetak,obrisi drajvere sa DDU i instaliraj noviji drajver za graficku...
Za pocetak i kraj ovo tvoje nema smisla jer ne moze ni da upali racunar.Za pocetak,obrisi drajvere sa DDU i instaliraj noviji drajver za graficku...
On racunar moze da upali,preko integrisane...Za pocetak i kraj ovo tvoje nema smisla jer ne moze ni da upali racunar.
Za otvaraca teme:
Ako GPU-z vidi 0mb ( mogao si da okacis neki screenshot )
Onda je to to.
Rerna ili kanta.
Pa opet to nema veze sa driveri-ma... al dobroOn racunar moze da upali,preko integrisane...
Sva sreca pa nismo vidjali na ovom forumu ljude koji nisu dobro ili nikako prikljucili kablove od napajanja za kartice i slicno...
Lako je reci kanta,to je on znao i bez nas...
Nema ljutnje,naravno..Pa opet to nema veze sa driveri-ma... al dobro
Kartica mu je radila normalno i odjednom ne radi i pise 0 mb.
Znaci da je sve bilo kako treba i da nema potrebe za ikakvim driveri-ima.
Sve ovo sto si rekao bi imalo smisla da je tek sklopio racunar.
Nema ljutnje
Code 43 je greska koju windows prijavi kad se hardware javi sa greskom. Greska je nepoznata, a karta bude "disabled" i zato pokazuje 0 MB, jer nije ukljucena uopste. Mozda je crkla, mozda nije.Pa opet to nema veze sa driveri-ma... al dobro
Kartica mu je radila normalno i odjednom ne radi i pise 0 mb.
Znaci da je sve bilo kako treba i da nema potrebe za ikakvim driveri-ima.
Sve ovo sto si rekao bi imalo smisla da je tek sklopio racunar.
Nema ljutnje
karte idu na do 200c tako da nema brige za rernu...Ako ces u renru sa njom poslije baci rernu jer silicijum i germanuijum na blizu 300 C kad ispustaju "gasove"(nemam bolju rijec) ima da te vrate u dane nato bombardovanja RAKCINA/TUMORCINA samo takva.
Šta sam sve u poslednjih 15 godina trpao u rernu, po tom scenariju bi svi pocrkali do sadkarte idu na do 200c tako da nema brige za rernu...
O ovome niko nema komentar?Ako iko ovo bude znao da objasni i rascivija svaka cast.
- Racunar je preko Chrome browsera vrteo neki Twitch strim i odjednom je sve stalo. Nema slike, nema zvuka, komp ne reaguje na bilo kakve komande.
- To je tako stojalo nekih 5-6 min pa sam zatim resetovao kompjuter preko kucista. Stisnem reset, kompjuter se iskljucuje, ukljucuje sam od sebe i ulazi u Win 10 normalno.
- Cim se Win 10 podigao ventilator graficke se pali na max, bacim pogled na Afterburner i temperature polako spadaju od 70 na 50 stepeni.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Može da bude da je neki hladan lem, ali je moguće i da je vram otišao. Ako je ovo drugo, okači je na zid iznad monitoraImam problem sa 1060 6gb naime ne daje sliku vrti ventove ali kad se spoji ja integrisanu komp prepoznaje 1060 u cpu-z programu pisr da grafa ima 0mb ako moze pomoc