Ledeni Cojk
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.09.2015.
- Poruka
- 122
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
Pozdrav Sekirasi ! Imam jedan problem sa racunarom. Pre par dana igrao sam GTA san andreas i u jednom delu mape mi je zapucao racunar restartovao sam ga, normalno se ukljucio vratio se u igru nastavio da igram i posle nekog vremena sad ne znam da li je to slucajnost na istom tom delu mape u igri opet mi je zapucao racunar. Resetovao ga ponovo i nije hteo da podigne sistem posle windows logoa samo crna slika...u pitanju je win 10. Mislio sam da ce novi sistem da resi problem digao sam Win 7 i nakon sto sam instalirao drivere za graficku opet isto posle windows logoa nista crno ... Usao sam u safe mode i obrisao drivere za graficku. Sada ga koristim sa on board GPU ili kako vec se to zove ne razumem se bas..Da li je neko imao slicnih problema ? Nemam drugu graficku da probam sa njom, a nazalost nemam ni od koga da pozajmim graficku da probam, ne bih da kupujem novu iz straha da se ne desi isto da mozda nije do nekog drugog dela problem. Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan. Inace komponente su sledece
GPU ATI HD 7850 1GB MSI
CPU I5 3470
NAPAJANJE Cooler Master 400W
RAM 8GB DDR3
GPU ATI HD 7850 1GB MSI
CPU I5 3470
NAPAJANJE Cooler Master 400W
RAM 8GB DDR3