• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa grafickom.

SreckoZmaj

Newcomer
Učlanjen(a)
29.10.2016.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozz ljudi.Imam velikih problema sa pc-om.Koristim procesor AMD A4-6300,3.73 GHz sa integrisanom grafickom karticom.Znam,*****e je... :D Procesor sam kupio pocetkom ove godine kao i maticnu i ram.Sve je radilo extra,igrao sam cs go,pes 16,lol,tako to i nije bilo nikakvih problema do pre neki dan.Igrao sam cs 1.6,100 fps-a,sve super dok u jednom trenutku nije pao na 45-55 fps-a ! Pomislio sam da je nesto do konekcije ili servera,ali posto je bilo kasno,a i komp je radio ceo dan,ugasio sam i otisao na spavanje.Sutradan,palim komp,u pocetku sve ok,kasnije probam da gledam neki film,slika secka,koci,itd,udjem u cs,isto kao predhodnu noc.Restartujem pc,udjem opet u cs,sve bude ok,igram ja sa 100 fps-a bez laga i slicno,nakon nekih 10 minuta opet padne fps i krece lag,ne moze da se igra,opet rerstartujem i opet sve isto !Bude ok 10 minuta i onda se s***e.Proverio sam na netu,temperatura ovog procesora treba da bude 70 stepeni a meni ide na 82-85....Znaci prvih 10 minuta je sve ok,posle sve igrice seckaju,ne moze ni film niti youtube.Ide pesma,ali video koci.Sta bi mogao biti problem ? Msm verovatno je riknuo procesor,al postoji li mogucnost da je neki manji kvar ? Na proslom pc-u sam imao isti problem,ali sam imao nezavisnu graficku kojoj je otisao ventilator pa je nabijala veliku temperaturu,pa sam morao da menjam.Kupio sam drugu maticnu ram i posto sam gledao da ustedim uzeo sam ovaj procesor sa integrisanom grafikom.Da dobijem 2 u 1 :P Sad ne mogu nista da igram,a para nemam da opet kupujem ni polovne stvari. :( Pc je redovno ciscen od prasine,kao i putem zanih programa od virusa i tako to.Pasta je nanosena,tako da nije do toga.Driveri su najnoviji,pre neki dan sam ubacio nove drajvere.Nzm sta da radim.Ovo su moje specifikacije:
Procesor :AMD A4-6300
Grafika : Integrisana Radeon HD 8370D
Ram : 4 GB Hyper X Fury DDR3 1866 GHz
Maticna: F2A68HM-S1
Hard : 500 GB
OP : Windows 7,64 bit,SP 1

Poslednja izmena od urednika:
Vrh