SreckoZmaj
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 29.10.2016.
- Poruka
- 1
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozz ljudi.Imam velikih problema sa pc-om.Koristim procesor AMD A4-6300,3.73 GHz sa integrisanom grafickom karticom.Znam,*****e je... Procesor sam kupio pocetkom ove godine kao i maticnu i ram.Sve je radilo extra,igrao sam cs go,pes 16,lol,tako to i nije bilo nikakvih problema do pre neki dan.Igrao sam cs 1.6,100 fps-a,sve super dok u jednom trenutku nije pao na 45-55 fps-a ! Pomislio sam da je nesto do konekcije ili servera,ali posto je bilo kasno,a i komp je radio ceo dan,ugasio sam i otisao na spavanje.Sutradan,palim komp,u pocetku sve ok,kasnije probam da gledam neki film,slika secka,koci,itd,udjem u cs,isto kao predhodnu noc.Restartujem pc,udjem opet u cs,sve bude ok,igram ja sa 100 fps-a bez laga i slicno,nakon nekih 10 minuta opet padne fps i krece lag,ne moze da se igra,opet rerstartujem i opet sve isto !Bude ok 10 minuta i onda se s***e.Proverio sam na netu,temperatura ovog procesora treba da bude 70 stepeni a meni ide na 82-85....Znaci prvih 10 minuta je sve ok,posle sve igrice seckaju,ne moze ni film niti youtube.Ide pesma,ali video koci.Sta bi mogao biti problem ? Msm verovatno je riknuo procesor,al postoji li mogucnost da je neki manji kvar ? Na proslom pc-u sam imao isti problem,ali sam imao nezavisnu graficku kojoj je otisao ventilator pa je nabijala veliku temperaturu,pa sam morao da menjam.Kupio sam drugu maticnu ram i posto sam gledao da ustedim uzeo sam ovaj procesor sa integrisanom grafikom.Da dobijem 2 u 1 Sad ne mogu nista da igram,a para nemam da opet kupujem ni polovne stvari. Pc je redovno ciscen od prasine,kao i putem zanih programa od virusa i tako to.Pasta je nanosena,tako da nije do toga.Driveri su najnoviji,pre neki dan sam ubacio nove drajvere.Nzm sta da radim.Ovo su moje specifikacije:
Procesor :AMD A4-6300
Grafika : Integrisana Radeon HD 8370D
Ram : 4 GB Hyper X Fury DDR3 1866 GHz
Maticna: F2A68HM-S1
Hard : 500 GB
OP : Windows 7,64 bit,SP 1
Procesor :AMD A4-6300
Grafika : Integrisana Radeon HD 8370D
Ram : 4 GB Hyper X Fury DDR3 1866 GHz
Maticna: F2A68HM-S1
Hard : 500 GB
OP : Windows 7,64 bit,SP 1