snagator
Banned
- Učlanjen(a)
- 29.08.2018.
- Poruka
- 84
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Naime promenio sam maticnu plocu te uz nju sam promenio i novi procesor u pitanju je I7 2600 i H61M-K ASUS-ova maticna, sta se desava pri paljenju jeste da izbaci crn ekran gde pise CPU is not supported, kada pritisnem F1 kompjuter se normalno upali i u properties racunara pise da je procesor dobar tacnije izbaci I7 2600 i u device manager svih 8 jezgara, samo sto pri svakom paljenju moram da pritisnem F1, a na stranici sa driverima imaju driveri noviji za bios, e sad drug mi kaze da nije pametno ugradjivati noviji bios tacnije ne znam zbog cega jer se moze svasta desit, sad me zanima koliko je BIOS vazan i zbog cega, da li je lako upgradeovati ga prilikom skidanja drivera sa sajta, i do cega moze biti problem, samo da napomenem da sam jedva ugurao SATA kabal u maticnu iz razloga sto je graficka kartica velika a ako odete i proguglate za H61M-K videcete da su SATA ulazi direktno na maticnoj a ne sa strane kao npr sa strane onaj prikljucak za internet i sl, i onda graficka udara od taj kabl i jedva sam stavio graficku sad.