• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem nemojte brisati temu

dr1pac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2010.
Poruka
513
Rezultat reagovanja
37
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
G4560, Seidon 120V
Motherboard:
MSI B250 Bazooka
RAM:
8GB
Display:
LG 23
HDD:
Kingston V300 128GB SSD, Seagate 4TB
Sound:
Steelseries 5H V2
Case:
Phanteks P400S
PSU:
Seasonic S12II 620
Mice & keyboard:
Redragon Devarajas, A4Tech V7 Bloody
Internet:
100/6
OS & Browser:
10 x64
prvo napises koji softver koristis za snimanje da ne bismo gledali u pasulj koji je windows u pitanju koja igra mada je to manje vise nebitno sad iz devetnaestog citanja sam skontao da je amd pa pretpostavljam da koristis recording opciju iz samog amd softvera mada da se ponovim ako ne koristis tu opciju koji softver onda koristis svi bi hteli da ti pomognu ima tema dosta pregleda ali ne mogu jer nisi napisao sve detalje eto malo vise detalja daj pa ce se sigurno naci neko ko ce ti pomoci

Milanpzs

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
20.05.2018.
Poruka
6
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Koristim win 10 pro kod svake igrice je isto dal pubg ili cs go isto se desava koristim program za snimanje sto je uz graficku ili sto kazes softverski
i naveo sam da je amd u pitanju

dr1pac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2010.
Poruka
513
Rezultat reagovanja
37
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
G4560, Seidon 120V
Motherboard:
MSI B250 Bazooka
RAM:
8GB
Display:
LG 23
HDD:
Kingston V300 128GB SSD, Seagate 4TB
Sound:
Steelseries 5H V2
Case:
Phanteks P400S
PSU:
Seasonic S12II 620
Mice & keyboard:
Redragon Devarajas, A4Tech V7 Bloody
Internet:
100/6
OS & Browser:
10 x64
ok trebalo mi je nesto ispod 19s da nadjem na netu u cemu je problem drajveri su u pitanju kucao sam amd relive records only cursor and audio i procitao da treba da iskoristis amd cleanup utility i da skines minimum 17.2.1 drajvere i onda radi

Elem, ne zameri, prethodni post je pisan više iz revolta zato što ne znaš da koristiš mala i velika slova, kao i znake interpunkcije, pa je prilično teška komunikacija sa tobom. Verovatno ti niko ranije nije odgovorio pošto nisu hteli ni da pročitaju šta si napisao, verovatno zbog stila kojim si pisao.

Dakle, skini AMD cleanup utility... AMD Clean Uninstall Utility
Nakon toga instaliraj najnovije drajvere, pa onda probaj.

:ziveli:

Vrh