M-Nemanja-M
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.04.2017.
- Poruka
- 34
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
DRAGON
CPU & cooler:
Ryzen 5 4600
Motherboard:
Gigabyte AM4 B450 AORUS ELITE
RAM:
32gb hyperx ddr4 na 2800mhz
VGA & cooler:
RX 560 Asus Strix 4gb
Display:
LG 25UM58-P / Philips Curved 25inch
HDD:
1tb WD BLUE / SSD 256gb patriot / 500gb
Sound:
AKG od note 8 i Razer Kraken(Yellow) / Genius GX gaming zvucnici
Case:
MS industrial RGB
PSU:
LC Power 600w
Mice & keyboard:
Razer Ornata v3 , Genius GX Gila RGB / dodatna tastatura mk250 wireless
Internet:
Supernova 100/10 mbs
OS & Browser:
Google Chrome
Other:
PC
Imam graficku rx 560 i monitor koji je VGA povezao sam preko vga to display port jer nisam imao drugog izbora po prodavnicama u jagodini a nisam mogao da narucujem trebao mi je hitno komp ..
Dakle problem je bilo sta sto radim u full rezoluciji tj ako igram igrice ili gledam filmove a bilo to u full screenu monitor hoce da se iskljuci svakih 2-3 min po 5 sec a neki put ispise out of range .. A ako npr igram igru i stavim je u windowed ili borderless mode radi super , postalo je iritantno pa sam morao da postavim ovde ..
Imam win 10 probao sam i preko safe moda da menjam rezoluciju i refresh rate ali i dalje je isto ..
Zahvaljujem ako bi neko pomogao
Dakle problem je bilo sta sto radim u full rezoluciji tj ako igram igrice ili gledam filmove a bilo to u full screenu monitor hoce da se iskljuci svakih 2-3 min po 5 sec a neki put ispise out of range .. A ako npr igram igru i stavim je u windowed ili borderless mode radi super , postalo je iritantno pa sam morao da postavim ovde ..
Imam win 10 probao sam i preko safe moda da menjam rezoluciju i refresh rate ali i dalje je isto ..
Zahvaljujem ako bi neko pomogao