• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

pro insider preview

bisst

Newcomer
Učlanjen(a)
22.10.2015.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
koristim priliku da pozdravim clanove foruma i unaprijed zhvalim svma koji se ukljuce u ovu temu prije nego sto iznesem svoj problem a tice se window 10 pro inside preview nemam neko veliko iskustvo sa informatikom ali se stalno se nesto zezam na pc i ponekad zeznem stvari kao sada ... pa sam tako prije dva mjeseca presao sa sedmince na windows 10 sve fino zanimljivo pomalo komplikovano kao i sve nove stvari i neki dan na moj wind-10 pro sa trajno aktinim key ( neznzm sta mi je to trebalo ) aktiviram pro insider preview a da nisam niti znao sta sam napravio dok nije stigao bulid 10565 naravno sada je instaliran i na desktop imam poruku copia di valutazione bulid 10565 -
( koristim italianski kao jezik ) to bi trebalo da bude evaluation copy bulid 10565 ili tako nesto na engleskom :)
sto se tice update stiglo je ovo

Update Windows 10 Insider Preview October Update for x64-based Systems (KB3103470)

Security Update for Internet Explorer Flash Player for Windows 10 Insider Preview October Update (KB3099406)

poslije sam preko google saznao da je ovo samo za iskusne a ja nisam taj nego cist pocetnik koj pc koristi za zabavu itd .. , pokusaosam da napravim stop inside previev bulid i dosao do windows poruke o postupku
Stop receiving insider builds

Applies to Windows 10

After you’ve been an Insider for a while and tried out the latest builds, you might find that you need to opt your PC out of receiving Insider builds. There are a few reasons why you might want to opt out:

You're running a production build, meaning a general public release, and you really like it. The build is stable enough for you, and you want to stay with it and not get a potentially risky update.

The builds are making it too hard to use your device, you’re running into too many problems, and simply are no longer enjoying the experience. You want to return your PC to the operating system you were using before you became an Insider.

You’ve been receiving builds on a PC that you now need for important tasks, and you need it to be stable and not taking updates.

Stop receiving Insider Preview builds

Go to your Insider Preview build settings in Windows Update > Advanced options.

Select Stop Insider Builds, verify that you want to opt out, and then restart your PC.

If you were unable to opt out, use one of the following recovery images: Windows 7, Windows 8.1, and Windows 10.

e sada molim odgovor na par pitanja
1-ako napravim stop inside previev bulid kakve mogu biti posljedice za pc dalice da se vrati na obicni windows 10 i ostane aktivan ili treba ponovno da se instalira i aktivira ili nesto trece
2- ako ostavim sve kako je sada kada mogu da ocekujem finalni bulid 10565 i dalice poslije toga windows i dalje da nastavi da salje nove probne bulid na moj pc i do kada
3-sta bi vi uradili na mom mjestu sa svojim pc

hedgehog

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.12.2014.
Poruka
797
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 4300 Black Edition & FX 8xxx Box poliran XD
Motherboard:
ASRock 970 Pro3 R2.0
RAM:
Exceleram Rippler 2x4GB @1600MHz CL9 1.5V
VGA & cooler:
XFX Radeon 5750 512MB
Display:
Dell P2417H
HDD:
WD Caviar Blue 500GB AAKS 16MB
Case:
Cooler Master Elite 334 Black
PSU:
Corsair VX450W
Optical drives:
Optiarc DVD RW AD-5240S
Mice & keyboard:
GIGABYTE GM-M6880 & CM Suppressor
Internet:
Telekom ADSL 10/1
OS & Browser:
Win7 x64 & Waterfox
Other:
Microsoft LifeCam HD-5000, Nexus 5
Da se ja pitam ja bih tu vratio Win 7, prostim formatiranjem particije i uz prethodni backup vaznih podataka na drugu. :)

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Pravopis ti je katastofa;)
Posto si pocetnik,za tebe je najbolje da se vratis na win7 stable I ne petljas mnogo po win-u ;)

Vrh