Mogu jedino pristupiti adresi 192.168.1.1, ovoj sto ste vi poslali ne. Ali ne znam opet koji je username i lozinka.
Model je ZTE F680Je l' ima taj supernovi ruter neku oznaku, marka, model?
Da kao i admin bez lozinke ali nista...probao si admin-admin?
Pa to je to. Uglavnom default su adrese:Mogu jedino pristupiti adresi 192.168.1.1, ovoj sto ste vi poslali ne. Ali ne znam opet koji je username i lozinka.
Ne uspeva sa admin admin... Takodje na poledjini rutera ne pise ni username ni lozinkaPa to je to. Uglavnom default su adrese:
192.168.1.254 , 192.168.1.1 i 192.168.0.1.
Za username i password probaj admin/admin.
Probaj user/userNe uspeva sa admin admin... Takodje na poledjini rutera ne pise ni username ni lozinka
A koju Ip adresu da ukucam? Jer kad na adresi 192.168.1.1 pise da ne mogu ostaviti username praznoprobaj username prazno, a password "admin", tako kazu iz podrske
imas neki problem ako ti ne radi sve ovo, pre dva minuta sam zvao podrsku i rekli su to sto sam napisao. ulazis na 192.168.1.1. probaj ovo sto vladarko kazeA koju Ip adresu da ukucam? Jer kad na adresi 192.168.1.1 pise da ne mogu ostaviti username prazno
Povezao sam kao sto vladarko kaze preko kabla. Ukusam 192.168.1.1, sifra user, username prazno ali pise da moram ukucati username. kada sam ih pozvao rekli su da je moguce da trenutno ne radi da sacekam...imas neki problem ako ti ne radi sve ovo, pre dva minuta sam zvao podrsku i rekli su to sto sam napisao. ulazis na 192.168.1.1. probaj ovo sto vladarko kaze
ProbajA koju Ip adresu da ukucam? Jer kad na adresi 192.168.1.1 pise da ne mogu ostaviti username prazno
Nista brate, rekli su mi iz call centra da sacekam mozda ima neki problem.Probaj
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока