• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Priča kako sam objavio Android aplikaciju

Veaware

Newcomer
Učlanjen(a)
11.03.2023.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
Zdravo!

Uglavnom naslov... :thumb: Još jednom sam pokušao da razvijem i pustim Android aplikaciju jer me zanima da li je još uvek moguće osvojiti džekpot i dobiti parče kolača sa tržišta. Mogu reći da je ovo teško, pošto je Google Plai prodavnica preplavljena aplikacijama i teško je dobiti organska preuzimanja. Kakvo je vaše iskustvo momci? Postoji li neki trik koji vam pomaže da dobijete više saobraćaja?

Pobrinuo sam se da isporučim kvalitetnu aplikaciju i usredsredio se prvo da dam vrednost korisnicima. Takođe sam napravio odredišnu stranicu, da izgradim poverenje kod korisnika. Moj poslovni model je jednostavan: aplikacija nudi 2-nedeljni probni period sa svim svojim funkcijama besplatno, jer ne želim da stavljam oglase u aplikaciju. Nakon isteka probnog perioda, korisnik mora da kupi punu verziju da bi nastavio da koristi aplikaciju.

Bio bih vam zahvalan ako biste mi dali neki savet i iskrene povratne informacije o aplikaciji.

Link do aplikacije: Photos Map - Apps on Google Play
 
Vrh