BEASTMODE
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.03.2018.
- Poruka
- 452
- Rezultat reagovanja
- 506
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i9-10980XE / EKWB custom loop
Motherboard:
Asus ROG Rampage VI Extreme Encore
RAM:
64GB Trident Z RGB (4x16GB) 3600Mhz CL17
VGA & cooler:
MSI RTX 3080 Gaming Z Trio
Display:
Alienware AW3423DW QD-OLED
HDD:
Samsung EVO 980 1000 GB
Sound:
Logitech Z906 [5.1]/Headsets: Logitech G903, ROG Centurion 7.1, Airpods Max
Case:
Phanteks Enthoo Evolv X
PSU:
Corsair HX1200i
Mice & keyboard:
Logitech G903/MX Master 3/Corsair K95 RGB Platinum [MX Brown]/Logitech MX Keys
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Other:
Laptop: MacBook Pro 14" M1 Pro, Phone: Iphone 12 Pro
Pozdrav, evo mene opet .
Sad mi treba pomoć oko odabira zvučnika do nekih 300-400€. Mogu biti aktivni a mogu biti i pasivni(onda naravno, pojačalo i neka zvučna uz to).
Ono za što će mi služiti: Slušanje glazbe(turbofolk najviše, ali ima tu i klasične muzike), gledanje filmova i sl.
Bitno mi je jako da imaju dobar bass, bez toga ih neću ni gledat.
Također, ako je moguće to sve ukumbinirat skupa, volio bi uzeti nešto što bi moglo da se spaja na TV i na PC tako da to bude za više namjena(ovo što se TV-a tiče nije ništa jako bitno, ako je moguće onda odlično-u tom dijelu sam gledao nešto kao Sony MHC M60D).
Na ovo sve gledam kao dugoročnu investiciju .
Hvala svima i lp
Sad mi treba pomoć oko odabira zvučnika do nekih 300-400€. Mogu biti aktivni a mogu biti i pasivni(onda naravno, pojačalo i neka zvučna uz to).
Ono za što će mi služiti: Slušanje glazbe(turbofolk najviše, ali ima tu i klasične muzike), gledanje filmova i sl.
Bitno mi je jako da imaju dobar bass, bez toga ih neću ni gledat.
Također, ako je moguće to sve ukumbinirat skupa, volio bi uzeti nešto što bi moglo da se spaja na TV i na PC tako da to bude za više namjena(ovo što se TV-a tiče nije ništa jako bitno, ako je moguće onda odlično-u tom dijelu sam gledao nešto kao Sony MHC M60D).
Na ovo sve gledam kao dugoročnu investiciju .
Hvala svima i lp