Marko Antonic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.04.2019.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 2400g
Motherboard:
Gigabyte AB350M
RAM:
G.Skill Ripjaws V DDR4-3200MHz CL16 8GB (2x4GB)
VGA & cooler:
Sapphire RX570
Display:
Samsung S22C450
HDD:
Kingston a400 480GB
Sound:
HyperX Cloud Alpha
PSU:
ThermalTake SmartSE 630W
Mice & keyboard:
Obična tastatura i ROG strix impact
Zdravo svima, treba mi TV od 40 inča ili veći, na žalost budžet mi je ogranicen na nekih 200 eura ili 400KM.
Interesuje me koje proizvodjače da ganjam, jer ne vjerujem baš svima kada je piča oko ekrana...
Volio bih da je FHD, a manje od 40 inča mi ne odgovara jer bih ga gledao sa nekih 5 metara. Ako ste iz Bosne a razumijete se volio bih i prijedlog neke prodavnice gdje bih mogao pogledati, ali da ima web site ili na OLXu nalog kako bih mogao pregledati ponudu.
Kakvi su TESLA i VIVAX televizori, jer nikada nisam imao iskustva sa njima, a vidim da su jeftiniji pogotovo TESLA.
I da li je bolje skupiti jos 50ak eura, pa kupiti neki PHILIPS ili kupiti TESLU sa trenutnim budžetom.
Ne trebaju mi nikakve smart opcije ili nešto tako.
Interesuje me koje proizvodjače da ganjam, jer ne vjerujem baš svima kada je piča oko ekrana...
Volio bih da je FHD, a manje od 40 inča mi ne odgovara jer bih ga gledao sa nekih 5 metara. Ako ste iz Bosne a razumijete se volio bih i prijedlog neke prodavnice gdje bih mogao pogledati, ali da ima web site ili na OLXu nalog kako bih mogao pregledati ponudu.
Kakvi su TESLA i VIVAX televizori, jer nikada nisam imao iskustva sa njima, a vidim da su jeftiniji pogotovo TESLA.
I da li je bolje skupiti jos 50ak eura, pa kupiti neki PHILIPS ili kupiti TESLU sa trenutnim budžetom.
Ne trebaju mi nikakve smart opcije ili nešto tako.
Poslednja izmena: