Imam ponudu da kupim ovaj tv nov nije ni otpakovan za 17k dinara, pa me interesuje imaš li neka iskustva sa njim? Da ne otvaram novu temu bez razloga, kontam da je cena od 150eur za faktički nov tv ok...Ako možeš da se ispružiš za tri crvene onda ovaj
Xiaomi MI LED TV 4A 32 LED Smart WiFi HD Redy LED televizor
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Xiaomi Mi TV 4S HD TV Na jasnom ekranu Xiaomi Mi TV 4S možete videti svaki detalj. Ekran HD rezoluciwww.eponuda.com
Imam ponudu da kupim ovaj tv nov nije ni otpakovan za 17k dinara, pa me interesuje imaš li neka iskustva sa njim? Da ne otvaram novu temu bez razloga, kontam da je cena od 150eur za faktički nov tv ok...
Ako nije tajna, molim vas odgovorite gde se moze pronaci taj tv za 17, 18k. HvalaEvo proslo je neko izvesno vreme od kad koristim xiaomi 4a i prezadovoljan sam, za te pare ti ga iskreno preporucujem. Android je fantastican i ne baguje, slika je jako dobra i celokupan utisak je odlican. Ja sam ga platio 18000 dinara i za te pare mislim da ne postoji bolje.
u jednoj radnji je bila akcija kada sam ga ja uzimao za 18k dinara. Mozes ga naci sad za te pare na kp. I vredi ga uzeti opet ponavljam za korisnike koji nisu zahtevni ili su do skoro gledali televiziju na obicnom "debelom" tv(kao ja). Tv je stvarno za taj novac najbolje moguce dobijeno, nikad mu android nije zabagova niti bilo kakvu smetnju da sam imao sa njim.Ako nije tajna, molim vas odgovorite gde se moze pronaci taj tv za 17, 18k. Hvala