MilosNg
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 19.10.2012.
- Poruka
- 381
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 4790K - Phanteks PH-TC14PE
Motherboard:
Asus Sabertooth Z97 Mark 2
RAM:
Kingston HyperX 4x8 @1866 - CL10 - DDR3
Display:
Asus VX279Q
HDD:
1TB - WD10EZEX ; 120GB Samsung SSD 840 EVO
Case:
Fractal Design Arc Midi R2
PSU:
Seasonic X-660KM
Optical drives:
Asus DRW-24B5ST
Mice & keyboard:
Logitech G602 - MS Industrial Illusion
Internet:
ADSL 20/2
OS & Browser:
Win 10 / Chrome
Other:
Sennheiser HD205, Superlux HD681EVO
Poz drugari! Nikako nisam u toku sa telefonima kako stare tako i novije generacije. Od srednje skole, nekih 10ak godina, secam Nokia 6220 koja vise nije ni za djubre. Dosao joj je kraj, nemam drugi, a ne bih terbao biti bez mobilnog telefona. Sta mi mozete preporuciti da gledam preko oglasa, polovno do 2000 din, gore-dole 500-600 din? Cisto da me sluzi pristojno za sms-ove, pozive, ako poseduje mogucnost mp3-a jos bolje, dok ne naidje situacija za neki telefon novije generacije(android, win8...) 
Oduvak sam vole Nokie. Od ovih po oglasima, barem po dizajnu kakav meni odgovara, svidele su mi se: c2 01, c3 01, c5 03, ali nista vise ne znam o ovim telefonima.
Imam takodje i SonyEricsson K850i koji je u mom vlastnistvu nekh 4 godina(drugi vlasnik) i svake god. sam morao da dajem 500-700 dinara na servis, zbog navodnog padanja sistema. Govore ljudi da je taj model "K850i" napravljen sa greskom. Ili niko nije znao da ga sredi ili mu stvarno nema pomoci. Taj tel mi cak u potpunosti odgovara sto se tice svega, samo sto ima BUG! Nakon servisa radi najnormalnije i hoce povremeno iz cista mira da se restartuje. Ekran postane crn sa ukljucenim pozadinskim osvetljenjem zatim krece ponovno prikazivanje menija. Tako se odjednom izgubi sve sa ekrana, ostane samo poz. osveljenje i ne reaguje ni na sta sem na vadjenje baterije.
Hvala unapred na pomoci!

Oduvak sam vole Nokie. Od ovih po oglasima, barem po dizajnu kakav meni odgovara, svidele su mi se: c2 01, c3 01, c5 03, ali nista vise ne znam o ovim telefonima.
Imam takodje i SonyEricsson K850i koji je u mom vlastnistvu nekh 4 godina(drugi vlasnik) i svake god. sam morao da dajem 500-700 dinara na servis, zbog navodnog padanja sistema. Govore ljudi da je taj model "K850i" napravljen sa greskom. Ili niko nije znao da ga sredi ili mu stvarno nema pomoci. Taj tel mi cak u potpunosti odgovara sto se tice svega, samo sto ima BUG! Nakon servisa radi najnormalnije i hoce povremeno iz cista mira da se restartuje. Ekran postane crn sa ukljucenim pozadinskim osvetljenjem zatim krece ponovno prikazivanje menija. Tako se odjednom izgubi sve sa ekrana, ostane samo poz. osveljenje i ne reaguje ni na sta sem na vadjenje baterije.
Hvala unapred na pomoci!