Pa ne fali mu nista ali moramo to iz naseg menatliteta da vise izbijemo iz glave da hocemo sve u zivotu da kupimo dobro i jeftino.
Sve si lepo rekao al fora je u tome, da sam ja skoro 20 godina na blueberry napajanjima i nikad mi nista nije crklo na vise racunara.Pa ne fali mu nista ali moramo to iz naseg menatliteta da vise izbijemo iz glave da hocemo sve u zivotu da kupimo dobro i jeftino.
Ljudi takve stvari ne postoje, uvek ima nesto sto vam se kasnije obije o glavu i zbog cega zato sto ste hteli da usparate 500-1000 dinara.
Ok razumem sve i ja sam sam u istoj takvoj situaciji da se nema para za bacanje ali ima jedna dobra uzrecica: nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari. Zasto ovo kazem pa uvek se pre ili kasnije to sto ste platili jeftinije pokvari.
Ali bolje kupite jednom jednu skuplju stvar nego dva puta jeftinu.
Zato se drzite proverenih stvari koje kupuje vecina ali bar znate da sa kupovinom takvih stvari nema greske, naravno uvek moze sve da se pokvari ili gledano ako ste sada bas toliko k*rate srece u zivotu e onda jbg.
Jeftine delove kupovati samo u slucaju ako je to zadnji dinar koji mozete da skupite i ne postoji nikakva sansa da jos dodate.
Zasto pisem sve ovo, pa da ne dodjete sutra u situaciju da vam ta jeftina stvar crkne i da sve sto ste imali na tipa ssd da vam ode u vetar.
Ne kupujem ja hehe. Al hvalaAko i sam kazes da ti jedna crvena nije problem, zasto uopste onda razmisljas izmedju Patriota i Kingstona.
Kako god, uzmi sta si naumio i dugo da te sluzi u svakom slucaju
Treba mi samo 120gb... Nema veze,nek stigne Kingston ovaj pa cu okaciti testove ,mozda nekom pomogne. A evo u prilogu test Kingston A400 240gb, uparen sa ryzen 1400 i 8gb rama sto sam ugradjivao jednoj musteriji:
A OK sry onda. Nego da si samo napisao to "aj da i ja pitam da ne otvaram novu temu" ne bi doslo do ove zabuneGle dominatora sto hoce da dominira lik Ja sam bre upao u temu da ne otvaram novu za slicno pitanje
Ja bih uzeo Transcend 220, ali kapiram da ti je isteklo vreme za edit.Porucio upravo Kignston A400, ugradjivao sam isti model sa 240 gb ,odlicno se pokazao na CrystalDisk, pa cemo videti kako ce me sluziti.
Edit: ili je mozda bolje da sam narucio ovo ? Gledam testove dosta je brzi write od kingstona.
Neki savet, dok mogu da izmenim porudzbinu?
Pa da, jos na sajtu pise vreme dostave 2 radna dana a javili mi da očekujem paket 10.Ja bih uzeo Transcend 220, ali kapiram da ti je isteklo vreme za edit.