Prolece93
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.06.2022.
- Poruka
- 123
- Rezultat reagovanja
- 50
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K - AK400 DIGITAL
Motherboard:
GA-Z270P-D3 (rev. 1.0)
RAM:
Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB 2x8 3200mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G
Display:
AOC Q3279VWF - Philips IPS 23.8
HDD:
Kingston’s A400, Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD 250gb
Sound:
MS ICARUS C505
Case:
MS Industrial Prism
PSU:
MSI MAG A650GL 650W
Mice & keyboard:
Rampage SMX-R9, White Shark GK-001214 GLADIUS, Logitech G25
Internet:
Yettel Home 4G
OS & Browser:
Win10 pro 64bit, Google Chrome
Other:
Samsung Galaxy A53
Ekipo naslov govori sve trebam vasu pomoc a ja pomazem dobrom drugaru, naime on ima prilicno star komp koji ga sluzi sve ove godine ali je najvise nezadovoljan grafickom karticom kada me je pitao sta mu preporucujem da prvo zameni ja sam mu rekao graficku karticu i ako bi bukvalno trebao menjati gotovo sve ali trenutno nije u mogucnosti a zeleo bi koji fps vise nego sto sada ima uglavnom igra igre simulacije poput (ETS 2,ATS,FS22) u 1080p rezoluciji.
Specifikacije racunara su:
Procesor: Intel Core i3 8100
Maticna: Asus Prime H310i Plus r2.0
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8 gb DDR4 2400mhz
Napajanje: ARLT 750w
Grafika: Gigabyte rx480 8gb
Ako imate neki best buy predlog za tih 250 evra bio bi izuzetno zahvalan on bi kupovao polovnu na KP meni samo treba model koji bi radio solidno na ovoj trenutnoj konfigurciji jer sam skeptik oko PCI Expres da li bi novija gen kartice radila ako je proizvedena za PCI 4.0 na PCI 3.0 i kako bi radila da li bi gubila mnogo na performansama, Amd ili Nvidia svejedno je i ako vidim po njemu da je zagrejan za Nvidia a ja cu vec pronaci neki oglas koji mi deluje sigurno jer imam dobro iskustvo kupovine na kp ali ne znam koji model moze za taj novac a da po performansama odskace prilicno od njegove trenutne grafike ?
Specifikacije racunara su:
Procesor: Intel Core i3 8100
Maticna: Asus Prime H310i Plus r2.0
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8 gb DDR4 2400mhz
Napajanje: ARLT 750w
Grafika: Gigabyte rx480 8gb
Ako imate neki best buy predlog za tih 250 evra bio bi izuzetno zahvalan on bi kupovao polovnu na KP meni samo treba model koji bi radio solidno na ovoj trenutnoj konfigurciji jer sam skeptik oko PCI Expres da li bi novija gen kartice radila ako je proizvedena za PCI 4.0 na PCI 3.0 i kako bi radila da li bi gubila mnogo na performansama, Amd ili Nvidia svejedno je i ako vidim po njemu da je zagrejan za Nvidia a ja cu vec pronaci neki oglas koji mi deluje sigurno jer imam dobro iskustvo kupovine na kp ali ne znam koji model moze za taj novac a da po performansama odskace prilicno od njegove trenutne grafike ?