• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

prelazak sa ISP na ISP

hddrec

Banned
Učlanjen(a)
25.09.2010.
Poruka
191
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
-ako su u obavezi da ti daju MIK (migracioni kod), zašto ga ne dobiješ odmah a ne da te uslovljavaju i masiraju..

-glavno pitanje je kako zadržati adsl port, ne izgubiti adsl priključak i po želji prelaziti sa jednog provajdera na drugi

tj, izbeći gluposti tipa novi/stari korisnik i dok se isti takmiče u promocijama izmusti iste ?

i uopšte svi oni koji du skoro menjali provajdera neka pišu njihova iskustva.

ende :d

hddrec

Banned
Učlanjen(a)
25.09.2010.
Poruka
191
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
evo malo da pojasnim

calexx: Kod mene je procedura bila normalna, najavio sam nekoliko dana unapred da ću da se odjavim, jednog dana sam odneo opremu a oni su mi rekli da će MIK da stigne za sat-dva i da će da mi jave. Posle možda pola sata mi je stigla poruka, otišao sam po MIK i odmah nastavio do sledećeg provajdera. Kako drugačije? Inače mi je MIK važio valjda mesec dana i u tom periodu je port bio rezervisan. Ako probaš da muzeš u nekoj promociji, onda računaj da ćeš godinu ili dve biti u obavezi da budeš kod tog provajdera pa ne vidim tu neku mužu.

ja sam upravo hteo kod mog provajdera da obnovim ugovor od godinu dana pošto mi je stari istekao i da sa tim dobijem gratis, sve što tom NOVOM ugovoru pripada, ne bitno godinu ili dve,

i rekoše a to ne može jer ste stari korisnik
i rekoh sebi p" pa dobro šta sad ? jel treba da me muzete svaki dan po istoj cifri dok oko mene blješta promocije ???" odgovor: "tako je"

...itd,.. i kad sam zatražio MIK (migracioni kod), pripretiše mi " mi smo ti dali ovaj MIK možemo ga i uzet !".., kao u onom filmu ...
i tako me drže za mošnice, (izvinite na izrazu), već pet meseci posle isteka ugovorne obaveze...

šta raditi drugari moji ?

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Budi bezobrazan maksimalno, pošto su i oni. Moraju da ti daju MIK.
Ako nije problem, napiši koji je to provajdr.

Vrh