Nenad (Mmedia Mreza)
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.03.2017.
- Poruka
- 55
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mmedia-Mreza-PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 1700
Motherboard:
ASUS ORUNER B350M-A
RAM:
G.SKILL 16GB DDR4
VGA & cooler:
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Display:
LG 28-incha
Internet:
SBB
Pozdrav svima, generalno jako dugo sam na ovom forumu, koji je izuzetno koristan i koji mi je jako pomogao oko mnogih stvari, ali eto nikako da se predstavim
Ja sam Nenad M iz Kruševca (RS)
Bavim se web dizajnom, održavanjem sajtova, takođe radim i kao konobar i snimam za
YouTube na kanalu Mmedia Mreža.
Pre 10tak godina su forumi bili jako popularni i stalno sam visio po forumima, međutim danas i nema baš dobrih i kvalitetnih foruma. Ovo je jedan od retkih gde pored zabave može mnogo toga da se nauči.
Do sada sam uglavnom nailazio na ovom forumu na kulturne forumaše, koji žele da pomognu što je retkost.
Bukvalno se uvek oslonim na ovaj forum kada imam nekih nedoumica oko PC-a pa i generalno digitalne tehnologije.
Ja sam Nenad M iz Kruševca (RS)
Bavim se web dizajnom, održavanjem sajtova, takođe radim i kao konobar i snimam za
YouTube na kanalu Mmedia Mreža.
Pre 10tak godina su forumi bili jako popularni i stalno sam visio po forumima, međutim danas i nema baš dobrih i kvalitetnih foruma. Ovo je jedan od retkih gde pored zabave može mnogo toga da se nauči.
Do sada sam uglavnom nailazio na ovom forumu na kulturne forumaše, koji žele da pomognu što je retkost.
Bukvalno se uvek oslonim na ovaj forum kada imam nekih nedoumica oko PC-a pa i generalno digitalne tehnologije.