Doc.
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.05.2016.
- Poruka
- 152
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CHR Mk.2
CPU & cooler:
Intel i5 4690k OC & Arctic Liquid Freezer 240
Motherboard:
MSI Z97 Gaming 5
RAM:
16GB HyperX Beast 2400 OC
VGA & cooler:
MSi Gaming nVidia GTX780
Display:
Asus VX239H & Samsung 940N
HDD:
240GB V300, 1TB WD Blue, 320GB Samsung
Sound:
Kenwood KR-A4040, bookshelf speakers on table, Superlux HD681 headphones
Case:
modded LCpower (MS Cyclops IV in modding process)
PSU:
BeQuiet 530W
Optical drives:
Externi rezač (interni koji se povezuje po potrebi :) )
Mice & keyboard:
Redragon Devarajas RGB mechanical, A4Tech V7 Bloody mouse
Internet:
Slow
OS & Browser:
Win10, Chrome
Pozdrav, moje ime je Stefan, na nekim drugim forumima poznat kao Doca, chikadoctor, čika doca, itd
Uskoro ću imati 26 godina, ubrzo svršeni student Savremenih Računarskih Tehnologija, veliki petrolhead, zaljubljenik u muziku, volim da slušam dobru muziku, računari su mi pasija još od mog prvog kompa, modovanje, prčkanje sa stvarima, mnoge stvari sam otvorio da vidim kako rade, uglavnom sam uspevao uspešno da ih zatvorim, hehe
Vodim se uzrečicom da sve može da se napravi bolje, zato sve sa čime dodjem u kontakt probam da 'popravim', bili to kompjuteri, telefoni, slušalice, automobili, pojačala
Dosta se igram sa LED diodama, probam da ih uguram svuda *no dirty thoughts please*
I tako, pratim PCaxe na fejsu, na tjubu, pa red je bio da se i ovde registrujem, imam par pitanja za slušalice, idem da tražim temu za njih, aj živeli
Uskoro ću imati 26 godina, ubrzo svršeni student Savremenih Računarskih Tehnologija, veliki petrolhead, zaljubljenik u muziku, volim da slušam dobru muziku, računari su mi pasija još od mog prvog kompa, modovanje, prčkanje sa stvarima, mnoge stvari sam otvorio da vidim kako rade, uglavnom sam uspevao uspešno da ih zatvorim, hehe
Vodim se uzrečicom da sve može da se napravi bolje, zato sve sa čime dodjem u kontakt probam da 'popravim', bili to kompjuteri, telefoni, slušalice, automobili, pojačala
Dosta se igram sa LED diodama, probam da ih uguram svuda *no dirty thoughts please*
I tako, pratim PCaxe na fejsu, na tjubu, pa red je bio da se i ovde registrujem, imam par pitanja za slušalice, idem da tražim temu za njih, aj živeli