VirusX
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 16.04.2019.
- Poruka
- 977
- Rezultat reagovanja
- 634
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600X & CM ML120 Lite
Motherboard:
Asus ROG Strix B350-F
RAM:
2x8GB Corsair Vengeance 2666MHz
VGA & cooler:
Radeon RX 570 4GB XFX
Display:
Samsung 24"
HDD:
Samsung EVO 860 500GB
Case:
AW + 3x AF P12 PWM
PSU:
Corsair 650 80+ Bronze
Mice & keyboard:
Redragon
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 10 & Brave
Zdravo svima, moje ime ime je Stefan. Imam 18 godina. Stižem vam sa severa Bačke, Subotice. Računare sam zavoleo kao mali iako sam prvi laptop dobio 2012 godine, sa nekih deset godina.
Ovde sam došao slučajno, gledajući Duleta na AXEu, spominjao je PCAXE (tada) forum.
Viđaćete me često, najviše u Garaži a možda kroz neko vreme i u Mreži. Došao sam da od boljih učim a novajlije da podučavam. Stičem i delim iskustva iz raznih sfera ove moderne nauke.
Iako me zanima hardver učim i bavim se Web dizajnom i (programiranjem (nadam se)).
Programiranje generalno volim, nisam Parekselans ili čudo od deteta, al kopčam neke stvari.
Otvoren sam za sve kritike, sugestije i rasprave.
Eto, ukratko o meni... pa se vidimo.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ovde sam došao slučajno, gledajući Duleta na AXEu, spominjao je PCAXE (tada) forum.
Viđaćete me često, najviše u Garaži a možda kroz neko vreme i u Mreži. Došao sam da od boljih učim a novajlije da podučavam. Stičem i delim iskustva iz raznih sfera ove moderne nauke.
Iako me zanima hardver učim i bavim se Web dizajnom i (programiranjem (nadam se)).
Programiranje generalno volim, nisam Parekselans ili čudo od deteta, al kopčam neke stvari.
Otvoren sam za sve kritike, sugestije i rasprave.
Eto, ukratko o meni... pa se vidimo.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk