bobyshka
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.10.2010.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
AMD Ryzen™ 7
CPU & cooler:
AMD Ryzen™ 7 2700 Processor + Antec A40 PRO
Motherboard:
Fatal1ty B450 Gaming K4
RAM:
Crucial Ballistix Sport LT 3000 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 BLS2K8G4D3
VGA & cooler:
RX 580 Nitro 4GB
Display:
LG Flatron E2240-21.5 -Led Full Hd
HDD:
SSD SATA3 120GB SSD SATA3 120GB Kingston HyperX Fury+ Samsung ssd EVO 850 120gb + West digi blue 1TB
Sound:
Realtek- 2.1 sistem Neo
Case:
Alexander Weiss C903
PSU:
RAIDMAX Cobra RX-600AF-B 600W
Optical drives:
Nemam
Mice & keyboard:
A4 Tech V8M bloody series
Internet:
250/80 Mb/ EXE NET Moja Supernova
OS & Browser:
Windows 10 x64- Firefox, Chromium Security, Comodo Dragon
Other:
Mouse wirelles Logitech M185
Pozdrav drugari.. Vrlo cesto u skorije vreme mi se desava kad sam za Pc-i i recimo u browseru netom tako gledam nesto , citam clanke , klipove. opustena varijanta, u pozadini mi stoji s desne strane tv kartica leadtek tv 2ooo xp Global. .. I nju koristim najvise za video nadzor kameru imam sluzi mi mahom za to ... E sad kad pokrenem vivaldi ili neki drugi browser i krenem da gledam streamove, i ostale stvari, skidam nesto i tako to ukoci se... pocne da zuji i plavi ekran izbaci. Sve drajvere imam ! Da li tv kartica pravi problem mozda... Neznam. Dolazim do zakljucka mozda tp link 722N wirelles adapter sa pojacanom antenom od 5dcb koristim i drajvere koji su potpisani i sve radi lepo dok ne bupne...
Vise puta sam trazio odgovor na raznim forumima .. Neko kaze treba da se podesi high-performance u profilima i radu... to sam uradio i sve sto prati to... istestirao graficku ... ok je .. istestirao ram . ok je...
Sta da radim kako da resim ovo da li je ovo resiv ili ne resiv problem. Imate ovde print screenove i configuracije. a na profilu mozete da vidite ostatak konfiguracije....
Vise puta sam trazio odgovor na raznim forumima .. Neko kaze treba da se podesi high-performance u profilima i radu... to sam uradio i sve sto prati to... istestirao graficku ... ok je .. istestirao ram . ok je...
Sta da radim kako da resim ovo da li je ovo resiv ili ne resiv problem. Imate ovde print screenove i configuracije. a na profilu mozete da vidite ostatak konfiguracije....
Prilozi
-
22,9 KB Pregleda: 110
-
35,2 KB Pregleda: 111
-
54 KB Pregleda: 105