Sejk
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.09.2012.
- Poruka
- 478
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro 15" Retina mid 2012
CPU & cooler:
i5 4460 + LC-CC-120
Motherboard:
Asus B85M-G
RAM:
Hynix 4 x 4GB DDR3 1600MHz
VGA & cooler:
MSI RX 470 4GB 256bit Gaming X
Display:
Philips 243v 24" FHD IPS
HDD:
256GB SSD / 1TB HDD
Case:
MS Industrial FIGHTER 3 Window
PSU:
Cooler Master MWE 500 White
Mice & keyboard:
Logitech M590 & K380
OS & Browser:
Windows 10 x64 + Chrome
Dakle imam PowerColor Radeon HD6770 1GB DDR5 grafulju i radila je vec godinu i po dana odlicno, i u poslednjih mesec dana se desilo jednom da kompjuter nije hteo da se upali(na klik power on samo se zavrte svi ventilatori i komp se ugasi), rasklopio sam kuciste, malo produvao i radilo je sve.... I tako nedelju dana kasnije upalim komp, udjem na fb i ugasi se komp, ja ga upalim i sve radi... evo sad dve nedelje kasnije igram nfs most wanted(ovaj novi) i odjedamput zamrzne slika i posle par sekundi crash-uju se drajveri od graficke... sada opet sve lepo radi..
Da li su ovo znakovi da ce uskoro da ispusti dusu ili sta? Da napomenem da su temperature u idle oko 35-40 stepeni a kad igram nesto 70-75 stepeni, znam da su ove load temperature malo vise ali sta mogu kad je tako.. i dodao sam par ventilatora u kuciste ali je kuciste malo i ne provetreno..
takodje da dodam da je napajanje kinez Codegen od "500w" i izbacuje topao vazduh dok igram nesto..
Da li su ovo znakovi da ce uskoro da ispusti dusu ili sta? Da napomenem da su temperature u idle oko 35-40 stepeni a kad igram nesto 70-75 stepeni, znam da su ove load temperature malo vise ali sta mogu kad je tako.. i dodao sam par ventilatora u kuciste ali je kuciste malo i ne provetreno..
takodje da dodam da je napajanje kinez Codegen od "500w" i izbacuje topao vazduh dok igram nesto..