Vule
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 1.992
- Rezultat reagovanja
- 277
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360
Motherboard:
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming Wi-Fi
RAM:
32GB Corsair DDR5-6000 CL30
VGA & cooler:
PowerColor 9070XT Red Devil Limited
Display:
ASUS ROG Strix XG32WCS
HDD:
Kingston Fury Renegade 1+2+2 TB
Sound:
Edifier R1700BT + Edifier T5
Case:
Phanteks NV5 Mk2
PSU:
Seasonic Focus GX 850W Gold PCIE5 2024
Mice & keyboard:
SteelSeries APEX 9 TKL / SteelSeries Rival 5
Internet:
Yettel 1000/500
Koje su mogućnosti, da li ih ima uopšte?
Nabavio sam danas neki Daewoo TV, klasična CRT varijanta, imam napred AV in, imam nazad 2 scart ulaza i to je to, ali cool je, na 100Hz, tako piše napred, i taman velik koliko treba za sobu, pa sam kontao nekako da vežem i komp na njega, da mogu film da pustim, da se ne zezam sa gledanjem preko monitora više...
E sad, ja na ploči imam VGA i HDMI izlaze, VGA mi je zauzet monitorom.
U rezervi u fioci imam jednu 4650 karticu koja ima VGA, DVI i HDMI, a imam i jednu Leadtek TV kartu, onaj Expert valjda, pa ne znam da li mi nešto od toga uopšte koristi...
Zvuk mi ne treba na TV-u, spojeni su mi zvučnici preko pojačala, tako da treba samo nekako što bolju sliku da dovučem do TV-a
Hvala unapred
Nabavio sam danas neki Daewoo TV, klasična CRT varijanta, imam napred AV in, imam nazad 2 scart ulaza i to je to, ali cool je, na 100Hz, tako piše napred, i taman velik koliko treba za sobu, pa sam kontao nekako da vežem i komp na njega, da mogu film da pustim, da se ne zezam sa gledanjem preko monitora više...
E sad, ja na ploči imam VGA i HDMI izlaze, VGA mi je zauzet monitorom.
U rezervi u fioci imam jednu 4650 karticu koja ima VGA, DVI i HDMI, a imam i jednu Leadtek TV kartu, onaj Expert valjda, pa ne znam da li mi nešto od toga uopšte koristi...
Zvuk mi ne treba na TV-u, spojeni su mi zvučnici preko pojačala, tako da treba samo nekako što bolju sliku da dovučem do TV-a

Hvala unapred