Vule
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 1.964
- Rezultat reagovanja
- 231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Koje su mogućnosti, da li ih ima uopšte?
Nabavio sam danas neki Daewoo TV, klasična CRT varijanta, imam napred AV in, imam nazad 2 scart ulaza i to je to, ali cool je, na 100Hz, tako piše napred, i taman velik koliko treba za sobu, pa sam kontao nekako da vežem i komp na njega, da mogu film da pustim, da se ne zezam sa gledanjem preko monitora više...
E sad, ja na ploči imam VGA i HDMI izlaze, VGA mi je zauzet monitorom.
U rezervi u fioci imam jednu 4650 karticu koja ima VGA, DVI i HDMI, a imam i jednu Leadtek TV kartu, onaj Expert valjda, pa ne znam da li mi nešto od toga uopšte koristi...
Zvuk mi ne treba na TV-u, spojeni su mi zvučnici preko pojačala, tako da treba samo nekako što bolju sliku da dovučem do TV-a
Hvala unapred
Nabavio sam danas neki Daewoo TV, klasična CRT varijanta, imam napred AV in, imam nazad 2 scart ulaza i to je to, ali cool je, na 100Hz, tako piše napred, i taman velik koliko treba za sobu, pa sam kontao nekako da vežem i komp na njega, da mogu film da pustim, da se ne zezam sa gledanjem preko monitora više...
E sad, ja na ploči imam VGA i HDMI izlaze, VGA mi je zauzet monitorom.
U rezervi u fioci imam jednu 4650 karticu koja ima VGA, DVI i HDMI, a imam i jednu Leadtek TV kartu, onaj Expert valjda, pa ne znam da li mi nešto od toga uopšte koristi...
Zvuk mi ne treba na TV-u, spojeni su mi zvučnici preko pojačala, tako da treba samo nekako što bolju sliku da dovučem do TV-a
Hvala unapred