Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Imam procesor i5-6500 i stock kuler, e sad razmisljam da ugradim bolji kuler tako da mi trebaju neki predlozi.
Kolika je normalna temperatura sa stock kulerom?
Max cena 40e
ja koristim stock koler za sada sam zadovoljan proslog leta sam igrao po onoj jakoj vrucini islo je do 53 c ne planirma da klokujem ako planiras da klokujes onda menjaj
Za 40€ bih išao na Thermaltake NiC l32 jer je nečujan a hladi predobro za te pare. E sad ako apsolutno nikad neće biti nikakvog OC-a ja ne bih davao pare za ništa jače od LC CC 120.
Od viska ne boli glava, kolega!
Ja bih Uvek preterao sa hladjenjem za procesor, elem stavio bih recimo, BeQuiet Dark Rock na Pentium procesor, skroz nelogicno ali manje temparature procesora.
Зашто би био много? Неко хоће тишину и једноставно спусти кулер на мали број обртаја. Увек бих из тог разлога издвојио за бољи кулер јер не волим кад имам бучније вентилаторе. На крају и тај бенефит да ти процесор не прелази неких 50ак степени.