Aleksandar993
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.05.2018.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ovako,mislim da imam problem. Kupio sam laptop pre dve nedelje,u pitanju je konfiguracija Ryzen 3 3200U, vega3, 8GB DDR4 2400, WDC WD20SPZX-60UA7T0 - 1863,01 GB. Problem je sledeci,podelio sam particije,na C sam stavio 500GB a ostalo na D,sve je radilo dobro,bezsumno,do pre nekih par dana. Onda je HDD poceo da se cuje kako cagrlja,kao da ucitava,znaci ok radi ali caglja celo vreme pa malo stane i tako u krug,a buni me to sto dok cagrlja uopste ne pali lampicu zauzeca HDDa,tek po nekad kad pocnem da radim nesto,i dok radim nesto on se po malo cuje ali opet ne pali lampicu,tek po nekad kad ga opteretim kad otvaram nesto. Inace,kupio sam neki hladnjak postolje posto je to ipak AMD konfiguracija i greje se dosta,vrti vent brzo kad igram nesto,to postolje vibrira po malo,nije strasno ali vibrira. Sumnjam da se nije hdd s***o od te vibracije,isto tako kad uzmem laptop u ruku i malo ga nagnem napred nazad cuje se HDD kako blago zazuji,da nije glava otisla ili vec sta ne znam... imam 15 meseci garancije. Ne znam sta da radim da li u opste i imam problem,uradio sam defrag diska,i skenirao na viruse sa malvarebyte imao nekih 6 viruscica... Molim da mi neko objasni da li se razume u ovakav tip potencialnog problema.