• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Posao za corel znalca na novom beogradu

Kaurin

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Q6600
Motherboard:
Asus P5QL Pro (iP43)
RAM:
4GB DDR2 800mhz
VGA & cooler:
Nvidia Geforce 9600GT 1gb GDDR3 720/900/1800mhz + nabudzeni stock ventilator sa core i5 :)
HDD:
WD Caviar Blue: 1x160GB
PSU:
LC Power 480w
Optical drives:
Pioneer DVR 215D
OS & Browser:
Chromium & ArchLinux
Izvinjavam se ako sam pogresio forum.

Bio sam na razgovoru za posao na nbg u jednoj firmi koja se bavi proizvodnjom decje odece. Treba im osoba koja dobro radi u Corel-u.

Plata : 300 eur
Opis posla: Pathfinding sa crteza, uklapanje dizajnerskih elemenata. Nije potrebno znati dizajn, samo dobro baratanje u corel-u.
Posebni zahtevi: Pored corela, potrebno je ponekad pomagati drugima u malo fizickijim radovima. Takodje 2 subote su radne. Sve ostalo prekovremeno ili dodatne radne subote su placene.

Ja sam odbio posao zbog vise razloga (prevashodno odaljenost od kuce). Oni jos uvek prihvataju ljude na razgovor.

Hajt pa tako.

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Posebni zahtevi: Pored corela, potrebno je ponekad pomagati drugima u malo fizickijim radovima. Takodje 2 subote su radne. Sve ostalo prekovremeno ili dodatne radne subote su placene.

Hajt pa tako.
Ovo samo u Srbiji ima, traze rad u Corelu i malo da se zapne sa nekim dzakom ili lopatom. Sacuvaj nas Boze od ovakvih poslodavaca :(

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Pre ce biti prenos materijala il nesto sl...al da, to ti je tako kod privatnika.
Ja ne retko pomazem kolegama u magacinu, nista havy, al kod domacih privatnika si iskoriscen maksimalno na svim poljima ;)
Nego na stranu to, plata je po meni mala...

Kaurin

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Q6600
Motherboard:
Asus P5QL Pro (iP43)
RAM:
4GB DDR2 800mhz
VGA & cooler:
Nvidia Geforce 9600GT 1gb GDDR3 720/900/1800mhz + nabudzeni stock ventilator sa core i5 :)
HDD:
PSU:
LC Power 480w
Optical drives:
Pioneer DVR 215D
OS & Browser:
Chromium & ArchLinux
dzak mozda, lopata ne

ima dosta ljudi koji su ocajni za posao. ja sam radio nesto slicno (mala stamparija) 2 godine. retko kad sam morao nesto da pripomognem, a realno nije me ni mrzelo. sta vise samo sam cekao da pobegnem od kompa :) ovde jeu pitanju malo preduzece koje se bavi proizvodnjom. svako ko ulazi u takvu pricu je svestan da nece raditi samo jednu stvar.

edit:
@minus
jeste mala plata, ali realno tu se radi copypaste u corelu + pathovanje. posao je smejurija.

S

stalja

Guest
Sem reklamnih agencija i štamparija koje jasno definišu šta treba da se radi, sve ovo ostalo je fizikalija.

Ja sam jednom bio na razgovoru u jednoj firmi koja traži graf dizajnera i za prelom. Na kraju se ispostavilo da ću ja tu da nešto ,,sređujem" kataloge, al većinu posla da pomažem nekom Predragu za transport robe. U pitanju je firma za proizvodnju nameštaja.

U štampariji ovakve plate nisu osim ako ne mogu da dišu od posla. Najviše im odgovaraju studenti koje će da plaćaju za siću da im prelamaju i sređuju knjige.

Kaurin

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Q6600
Motherboard:
Asus P5QL Pro (iP43)
RAM:
4GB DDR2 800mhz
VGA & cooler:
HDD:
PSU:
LC Power 480w
Optical drives:
Pioneer DVR 215D
OS & Browser:
Chromium & ArchLinux
potpisujem gore navedeno

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Ovo samo u Srbiji ima, traze rad u Corelu i malo da se zapne sa nekim dzakom ili lopatom. Sacuvaj nas Boze od ovakvih poslodavaca :(
Što pa to je dobro za fizičku spremu nema da se gojiš... :D

Nego stvarno, ja zbog i kod takvih neću ništa da radim, jer kada se odbiju troškovi (hrana, prevoz, cigare, zezealice...) za koje pare ja da radim?!?
Pusti me tih što su "očajni za posao", svi se nekako snalaze a lože druge da idu dobrovoljno da im neki novopečeni preduzetnik ili biznismen kako je popularnije da se kaže, da im pije krv.
Meni neće dok sa živ.

Kaurin

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Q6600
Motherboard:
Asus P5QL Pro (iP43)
RAM:
4GB DDR2 800mhz
VGA & cooler:
HDD:
PSU:
LC Power 480w
Optical drives:
Pioneer DVR 215D
OS & Browser:
Chromium & ArchLinux
Znam druze i slazem se sa tobom, ali nisu svi u situaciji da biraju kao ti ili ja, zato i okacih ovo

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Pa šta da biraju? Je te (a i njih) lepo pitam: Koliko vam ostane na kraju meseca? 100€? Pa to ti je 5 dnevnica (uglavnom imaš i hranu i sok obezbeđen) i 25 dana si slobodan. Ajde nek radiš i 6 dana da taj 1 dan bude za prevoz i opet ti ostaje 24 dana...
Nego tu među malograđanštinom preovlađuju priče kako je sramota držati lopatu, svi oće da rade u klimatizovanim lokalima da glume gospodu i te biznismene koji njih u stvari jeftino koriste, troše im život i mladost...

JBL

Modding Guru
Učlanjen(a)
21.10.2009.
Poruka
1.264
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Mdpc 036
To je taj rad, radis a platu potrosis na dorucak i benzin + jos ako pusis, mozda ti i ne bude dosta :D bez zezanja. Problem je sto mnogo ljudi na to pristaje jer postoji ono pravilo u kolektivnoj svesti da "treba raditi" i onda si "dobar" "ispravan" i "normalan" a to sto lupas u prazno i prolazi ti vreme to te niko ni ne pita,niti kako ti je :D Bolje ostati kuci gde mozes biti korisniji, produktivniji i sto je najvaznije zdraviji jer se ne trujes glupostima i gubis dragoceno vreme.
Ja sam probao da radim na dosta mesta i shvatio sam da sam uvek imamo vise love kad nisam radio (bio zaposlen) kad sam odmoran i ciste glave,raspolozen,sretjan :D
Ovo nema veze sa ovom poslovnom ponudom nego sam se samo nadovezao na SuperStarrov post ;)

Poslednja izmena:
Vrh