Opa jelto dismirinacijaStrasno svako pitanjce nova tema, lenjost na najvisem nivou, da se ne moze osnovna prosta stvar pogledati na internetu kako se telefon kaci sa kompom, bar to se odmah nadje. Neverovatno je koliko neki nemaju predstavu kako forum treba da izgleda... Katastrofa za sta vi otvarate novu temu...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Možda. A šta je dismirinacija?Opa jelto dismirinacija
neznam kao dame nevole jer zelim pomocMožda. A šta je dismirinacija?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
hvala drug rjesio sam nez zasto sam moro drugi kabal uzet a ovaj kineski nece gProbaj drugi usb i drugi kabal. Ne reinstaliraj sistem zbog gluposti ko te to nauci. Predjoh sa core2quad-a na ryzen sistem nisam pipnuo koji je star koliko i ovaj ssd...al dobro vecini je sistem sa 3 ikonice zato ga tako i reinstalirate...
Zasto bi to radio zasta sluzi forum ako ko ima vremena i voljan pomoc nekom koji je ljen nac nesto toliko tema svako objavljuje koje isto ima na internetu pa nikog ne smaram ako cu mu pomoc pomoću mu ako ne onda cu preskocit njegovu temu.I treba novim clanovima, ograniciti bar neko vreme poprilicno gde mogu postaviti temu i ja sam nov. Ali nisam dosao zbog jednog problema i otisao kao dosta njih...
Edit:
I? Diskriminacija ili lenjost da se ne moze bar minut ukucati na srpskom problem pa preko recnika prebaciti na engleski ako se isti ne zna...
Nikad nisam čuo za taj izraz. Znači to je kad te ne vole, jer želiš pomoći ljudima? O, kakvih sve ljudi ima?!neznam kao dame nevole jer zelim pomoc
odakle ti doslo ovo treba mi pomoc samo da pitam svidja mi se tvoj volpejper pa da mi pomognes da znam odkle ti dolaziI dodje mi ovo
Igram Samp pa ubacivo neke modove za auta i takoodakle ti doslo ovo treba mi pomoc samo da pitam svidja mi se tvoj volpejper pa da mi pomognes da znam odkle ti dolazi
ne igram sampa uopste se ne razumem od modova pratim nessu a auto fijat stilo jedan ses volpejpr pomocIgram Samp pa ubacivo neke modove za auta i tako
Pda najbolje novu temu ima neko ko oce da pomognene igram sampa uopste se ne razumem od modova pratim nessu a auto fijat stilo jedan ses volpejpr pomoc
nemaveze resijo sam otvoricu novu temu
Bravooo... Kako ga provalite svaki put?'ebo lud zbunjenog, ovo je ponovo Dragan P, marko aka gtx 750ti ili Sierak...
Pokušava da se kamuflira i infiltrira među nas ali nešto mu ne ide, uvek ta neka glupost izbija na površinu...Bravooo... Kako ga provalite svaki put?
Kad pustis goluba to ne mozes da sakrijes... Ili se cuje ili se oseti. Isto je kad si Dragan P.Pokušava da se kamuflira i infiltrira među nas ali nešto mu ne ide, uvek ta neka glupost izbija na površinu...