N1k074
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.01.2020.
- Poruka
- 49
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Kao što se iz naslova može zaključiti, treba mi pomoć za kupovinu konfiguracije i pouzdan dobavljač koji ima razumne cene proizvoda sa obaveznom garancijom. Proizvod mora biti nov, ne polovan.
Ono što me najviše zanima je grafička RX 5700 XT Sapphire Nitro+. Kako sam primetio, izgleda da je nema u našim prodavnicama ili mi je promakla. Video sam da je ima na " Kupujem Prodajem". Na takav način još nisam kupovao, jer i nije baš pouzdan. Na KP ovu grafičku prodaje "Zoki Tehnika". Ako neko ima bilo kakva iskustva sa njim, molim da mi napiše kakva i da li je pouzdano kupovati kod njega? Uzgred, ako vi znate nekog pouzdanog dobavljača koji ispunjava gore napisane kriterijume, molim da mi ga preporučite. Hvala.
E, sad, šta mislite o ovom spoju:
-Msi Tomahawk B450 Max
-Ryzen 7 3700x
-RX 5700 XT Sapphire Nitro+
Takođe mi možete preporučiti i ostale komponente koje bi se uklapale u već gore napomenute.
Vaša mišljenja i saveti bi mi bili od velike pomoći. Hvala.
Ono što me najviše zanima je grafička RX 5700 XT Sapphire Nitro+. Kako sam primetio, izgleda da je nema u našim prodavnicama ili mi je promakla. Video sam da je ima na " Kupujem Prodajem". Na takav način još nisam kupovao, jer i nije baš pouzdan. Na KP ovu grafičku prodaje "Zoki Tehnika". Ako neko ima bilo kakva iskustva sa njim, molim da mi napiše kakva i da li je pouzdano kupovati kod njega? Uzgred, ako vi znate nekog pouzdanog dobavljača koji ispunjava gore napisane kriterijume, molim da mi ga preporučite. Hvala.
E, sad, šta mislite o ovom spoju:
-Msi Tomahawk B450 Max
-Ryzen 7 3700x
-RX 5700 XT Sapphire Nitro+
Takođe mi možete preporučiti i ostale komponente koje bi se uklapale u već gore napomenute.
Vaša mišljenja i saveti bi mi bili od velike pomoći. Hvala.