N1k074
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.01.2020.
- Poruka
- 49
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Kao što se iz naslova može zaključiti, treba mi pomoć za kupovinu konfiguracije. Treba mi pouzdan dobavljač koji ima razumne cene proizvoda i obavezno garancija. Proizvod mora biti nov, ne polovan.
Ono što mene najviše zanima je grafička RX 5700 XT Sapphire Nitro+. Kako vidim, nje nema u našim prodavnicama ili mi je promakla. Ali sam je video na KP, prodaje je "Zoki Tehnika". Nikad do sada nisam kupovao na takav način. Tog čoveka ne znam uopšte i ne znam da li će mi poslati ispravnu robu. Ako vi imate bilo kakva iskustva sa njim, slobodno napišite kakva. Uzgred, ako vi znate neke pouzdane dobavljače, voleo bih da mi ih preporučite. Hvala.
E, sad, šta mislite o spoju:
-Msi Tomahawk B450 Max
-Ryzen 7 3700x
-RX 5700 XT Sapphire Nitro+
Takođe možete da mi preporučite i ostatak komponenti, koji bi se dobro uklapali u gore već navedene.
Vaša mišljenja i saveti bi mi dobro došli. Hvala.
Ono što mene najviše zanima je grafička RX 5700 XT Sapphire Nitro+. Kako vidim, nje nema u našim prodavnicama ili mi je promakla. Ali sam je video na KP, prodaje je "Zoki Tehnika". Nikad do sada nisam kupovao na takav način. Tog čoveka ne znam uopšte i ne znam da li će mi poslati ispravnu robu. Ako vi imate bilo kakva iskustva sa njim, slobodno napišite kakva. Uzgred, ako vi znate neke pouzdane dobavljače, voleo bih da mi ih preporučite. Hvala.
E, sad, šta mislite o spoju:
-Msi Tomahawk B450 Max
-Ryzen 7 3700x
-RX 5700 XT Sapphire Nitro+
Takođe možete da mi preporučite i ostatak komponenti, koji bi se dobro uklapali u gore već navedene.
Vaša mišljenja i saveti bi mi dobro došli. Hvala.
Poslednja izmena: