• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoć za kupovinu konfiguracije. Pouzdan dobavljač. Razumna cena. Garancija obavezna.

N1k074

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.01.2020.
Poruka
49
Rezultat reagovanja
5
Moja konfiguracija
Kao što se iz naslova može zaključiti, treba mi pomoć za kupovinu konfiguracije. Treba mi pouzdan dobavljač koji ima razumne cene proizvoda i obavezno garancija. Proizvod mora biti nov, ne polovan.

Ono što mene najviše zanima je grafička RX 5700 XT Sapphire Nitro+. Kako vidim, nje nema u našim prodavnicama ili mi je promakla. Ali sam je video na KP, prodaje je "Zoki Tehnika". Nikad do sada nisam kupovao na takav način. Tog čoveka ne znam uopšte i ne znam da li će mi poslati ispravnu robu. Ako vi imate bilo kakva iskustva sa njim, slobodno napišite kakva. Uzgred, ako vi znate neke pouzdane dobavljače, voleo bih da mi ih preporučite. Hvala.

E, sad, šta mislite o spoju:
-Msi Tomahawk B450 Max
-Ryzen 7 3700x
-RX 5700 XT Sapphire Nitro+

Takođe možete da mi preporučite i ostatak komponenti, koji bi se dobro uklapali u gore već navedene.
Vaša mišljenja i saveti bi mi dobro došli. Hvala.

Poslednja izmena:

Paja4

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
08.07.2019.
Poruka
1.170
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 5 2600 6-Core 3.4 GHz
Motherboard:
Gigabyte B450 AORUS ELITE
RAM:
2X KINGSTON HyperX Fury Black 8GB DDR4 3200MHz CL16 - HX432C16FB3/8 8GB, DDR4, 3200Mhz, CL16
HDD:
TOSHIBA 1TB 3.5", SATA III, 64MB, 7200rpm, P300 serija - HDWD110UZSVA Interni, 3.5", SATA III, 1TB H
Case:
NZXT H500 BLACK-RED
PSU:
THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W 80+ Gold
Mice & keyboard:
Redragon Gerberus i Redragon Karura
OS & Browser:
Windows 10
Vrh