Igram na 4:3 low je skoro sve, pokazuje mi nekih 100-120 fpsa, ali sasvim je dobro za igru, pa mi nije jasno zašto tako malo fpsa?Bice sasvim OK. Ako ne trazis sad nekih zakucanih 300 fps mada to je danas pojam i za jace konfiguracije.
Procesor je sasvim ok grafika moze malo da bude problem ako igras na 1080p i nekim jacim podesavanjima.
Moj ti je savet da za pocetak probas 1080p sve na low, a ako nije dovoljan fps onda smanjis rezoluciju na 1600x900 ili 1280x720. Ja licno igram na ovoj prvoj i to na 1440p monitoru i nemam nikakvih zamerki na kvalitet slike.
Problem moze da nastane malo kad budes u smoke sa vise igraca imaces fps dropove zbog graficke kartice ali realno to i ja imam sa gtx1080. To je do igre. Sve u svemu imaces sasvim dobar fps i lep gameplay.
Pa pokazuje mi 250+ fpsa, a imam 100-120, pa zato pitam
Da, da, na enabled je.Proveri da li si u settings namestio multicore rendering na ENABLED.
Proverio sam sve, sve je okej, ne znam u cemu moze biti problem. Hvala u svakom slucaju.Proveri sam sistem da li funkcioniše kako treba, da nije opala frekvencija, da se nešto ne pregreva, da gs neki pozadinski proces ne preopterecuje itd.