• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc u vezi wifi adaptera

FileX

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
04.02.2016.
Poruka
12
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav,imam jednu malo cudniju temu za ovaj sajt.Msm da je malo njih imalo ovakav problem.Ovako imam wifi adapter pod imenom "Tp-Link wn721n" koji je povezan putem wifi na moj ruter u drugoj kuci.Dobijam jako cudne spikove to mi se do sad nikada nije desavalo.Meni je u igri ping 45 kao i do sad ali vidim da mi laguje i da dobijam te spikove koje ne moze igra da pokaze koliko su brzi bukvalno mi ping skoci na 1000 ali to ne moze igra da pokaze jer se mnogo brzo to dogodi i mnogo brzo se vrati na 45.Ali ja kada serujem wifi sa tog adaptera na telefonu je sve normalno samo na racunaru se to desava,isto tako i kada sam povezan na ruter sve je normalno dok na racunaru desi mi se da na yt nmg da udjem.Ovaj adapter koristim oko 3 godine nikad nisam imao ovakvih problema,imam jednu sliku ping.Ako neko zna o cemu se radi neka pomogne bicu mu zahvalan.
upload_2017-6-10_20-54-59.png

Vrh