• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko video nadzora

xFilip

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.04.2024.
Poruka
22
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,

Ovih dana sam krenuo da istrazujem sta bi bilo najbolje da uzmem za video nadzor u svom lokalu od oko 30ak kvadrata, u sustini meni je jedna kamera sasvim dovoljna samim tim koliko vidim najbolja opcija za mene je neka ip wifi kamera ili tako nesto. Ako ima neko ko se razume u ovo a rad je da pomogne bio bih veoma zahvalan. Nailazim na sve i svasta i sto vise istrazujem to mi vise deluje kao da manje znam... Budzet je do nekih 100 eura

Hvala svima unapred.

da dodam samo, kamera je za unutrasnju upotrebu tako da bi mi najvise odgovarao neki dome ili turret zbog kompaktnosti i izgleda, ne zelim da bude upadljiva mnogo.

xFilip

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.04.2024.
Poruka
22
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
DAHUA IPC-HDBW2541E-S-0280B 5MP IP camera 2.8mm
Hikvision IP kamera 8Mpix HWI-D180H(C)
U medjuvremenu sam nasao ove kamere, imaju na kupujem prodajem za 90-100e nove, sta mislite o ovome ili mozda imate nesto bolje da preporucite, ako neko ima iskustva da mi kaze.

Vrh