• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pomoc oko upgrade-a racunara

Shommy

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
25.12.2017.
Poruka
11
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ljudi, treba mi pomoc!

Imam maticnu koja podrzava samo AM1 Procesore i trenutno imam Athlon 5350, graficku R7 240 2GB i Ram od 4 GB. Planiram da kupim igricu PUBG, ali je ona veoma zahtevna. Pa sad razmisljam da uzmem graficku Nvidia GTX 1050Ti i da dodam jos 4 GB rama. Sada ne znam kako i na kojim podesavanjima cu igrati ove malo zahtevnije igrice. Znam da je GTX 1050Ti veoma dobra graficka za gaming, ali mi je problem taj procesor - AMD Athlon™ 5350 (X4) 2.05 GHz, za moju maticnu je taj procesor najbolji od svih AM1 kompatibilnih za nju. Ako planiram da uzmem neki drugi bolji procesor, onda moram i da promenim maticnu, ali ce sve to malo vise kostati.Da li ce pokretati igrice kao sto su CSGO, PUBG, GTA V npr. posto znam da i procesor ima veoma vaznu ulogu u gejmingu.

Hvala!

NikolaAR93

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.02.2017.
Poruka
10
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion G6 1165 SM
CPU & cooler:
Intel Pentium G4560 @3.5ghz
Motherboard:
MSI B250m PRO-VH
RAM:
Kingston Hyperx FuryBlack 1x8gb, 2133mhz
VGA & cooler:
Asus Strix R9 380 DirectCU2 OC
Display:
neki LG 19'' wide :(
HDD:
ExcelStor 160gb Sata2 :(
Sound:
Blueberry 2.1 SW-m23
Case:
MS Industrial CyclopsIV
PSU:
Thermaltake SmartSE 530w
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
random
Internet:
MTS10mb
OS & Browser:
Windows10PRO
Other:
Iphone 6s 16gb
neces se naigrati sa tim procesorom.. trebalo bi da bude igrivo na nekim nizim podesavanjima.. cs svakako moze :)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-8600k 4.20 GHz, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
Geil Evo Forza 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Dual Realtek® ALC1220 Codec
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64, Google Chrome
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Ljudi, treba mi pomoc!

Imam maticnu koja podrzava samo AM1 Procesore i trenutno imam Athlon 5350, graficku R7 240 2GB i Ram od 4 GB. Planiram da kupim igricu PUBG, ali je ona veoma zahtevna. Pa sad razmisljam da uzmem graficku Nvidia GTX 1050Ti i da dodam jos 4 GB rama. Sada ne znam kako i na kojim podesavanjima cu igrati ove malo zahtevnije igrice. Znam da je GTX 1050Ti veoma dobra graficka za gaming, ali mi je problem taj procesor - AMD Athlon™ 5350 (X4) 2.05 GHz, za moju maticnu je taj procesor najbolji od svih AM1 kompatibilnih za nju. Ako planiram da uzmem neki drugi bolji procesor, onda moram i da promenim maticnu, ali ce sve to malo vise kostati.Da li ce pokretati igrice kao sto su CSGO, PUBG, GTA V npr. posto znam da i procesor ima veoma vaznu ulogu u gejmingu.

Hvala!
Oglasi za prodaju procesora za desktop računare 1. strana

Oglasi za prodaju matičnih ploča za desktop računare 1. strana

Evo pa nesto sklopi od ovoga sto nadjes da je jeftino, uglavnom je sve ok i dobro jedino sto jos mozes da dodjs je 4 gb rama i ta graficka koju planiras da uzmes 1050ti ce ti sa ovom konfiguracijom poterati igre koje zelis, naravno nece to biti najjaca podesavanja ali high medium u konbinaciji ce ti zavrsiti posao.

Ali ovo ce ti sigurno mnogo bolje posluzi na duzi period, dok naravno jednog dana ne skupis par pa sklopis neku pravu konfiguraciju koja ce ti tera sve igre na najvisim podesavanjima.

Vrh